- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
usb szabványú tápfesz kell neki, a málna microusb-n kap áramot, ez meg sima tűs dugón.
ha bemész egy elektronikai boltba, dugasztáp néven lehet ilyet venni, amiben kapcsolóüzemű tápegység van. az ilyen 1-2 ezer forint körüli árú cucc az mind vacak
de ezek stabilizált, 5V-os tápok.
a málnával próbáltam, egy 2A-es dugasztáppal a málna meg egy régi, 120 gigás külsővinyó elment.az olinuxinomat visszarekviráltam, csak sajna a szabadidőm többi része az nincs
emiatt kicsit nehezen megy a tesztelés. de nem adtam fel, és az is igaz, hogy szabadságra mentek a bótban, úgyhogy nem ad előnyt a sietés. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ezek stabilizált, 5V-os tápok.