Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- OLED monitor topic
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ha van itt, szólj.
Szerintem csak az általános home szerveres topic futhat még, de nagyon kevés micro PC-s írást találtam. Egyébként nehéz is európaiként.
A tipikus home szerver fórumokat / redditet az amcsik uralják, odaát pedig kb. ingyen hozzájuk vágnak rendes rackelhető vasakat, az áram pedig olcsó, szinte ingyen van.
Esetleg az STH micro PC-s írásait érdemes követni: https://www.servethehome.com/introducing-project-tinyminimicro-home-lab-revolution/
Én annyira nem jártam körbe, a végére egy Lenovo és Dell micro PC maradt kb. ugyanolyan HW tulajdonságokkal, árban is hasonlóan, aztán a Lenovot csaptam le ebay-en. Jobb helyen ezek kb. ingyért lennének kiszórva, de a német 2nd hand PC piacot pörgetni kell, szóval pénzbe került...
Viszont újonnan ezek aranyárban mennek, szóval hacsak nem szakadt az emberre a lottó ötös, akkor szerintem nem játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Supermicro MBD-X11SPM-F Alaplap + Intel Xeon3204 6-Core 1.9GHz LGA14B Kit Processzor + 16GB RAM
- Supermicro AOC-SGP-I4 Belső Ethernet 1000 Mbit/s (AOC-SGP-I4) 2db
- STARTECH 4-Port PCIe Gigabit Network Adapter Card új 4db
- Ryzen5 4500/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem csak az általános home szerveres topic futhat még, de nagyon kevés micro PC-s írást találtam.