-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
szabi__memo #1781 üzenetére
Ha van itt, szólj.
Szerintem csak az általános home szerveres topic futhat még, de nagyon kevés micro PC-s írást találtam.
Egyébként nehéz is európaiként.
A tipikus home szerver fórumokat / redditet az amcsik uralják, odaát pedig kb. ingyen hozzájuk vágnak rendes rackelhető vasakat, az áram pedig olcsó, szinte ingyen van.
Esetleg az STH micro PC-s írásait érdemes követni: https://www.servethehome.com/introducing-project-tinyminimicro-home-lab-revolution/
Én annyira nem jártam körbe, a végére egy Lenovo és Dell micro PC maradt kb. ugyanolyan HW tulajdonságokkal, árban is hasonlóan, aztán a Lenovot csaptam le ebay-en. Jobb helyen ezek kb. ingyért lennének kiszórva, de a német 2nd hand PC piacot pörgetni kell, szóval pénzbe került...
Viszont újonnan ezek aranyárban mennek, szóval hacsak nem szakadt az emberre a lottó ötös, akkor szerintem nem játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest