Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ja, ezt nem tudtam, hogy ilyen jól támogatják a kártyáról továbbugrást armbianék. Egyébként látom a raspi4 esetén is voltak fennakadások azzal a konkrét chipsettel [link]
Ott írtak olyat, hogy kernel paraméterként usb-storage.quirks=152d:0578:u mellett jó lehet, ez usb-mass storege módra váltja, nem használja uas-t.Nocsak, ítt írnak hardkerneles firmware változatról ahhoz a vezérlőhöz az usb-sata adapterben. [link] Linkelik angolul is [link] onnan meg ezt az a hardkerneles oldalt hivatkozzák [link] 578 chipset fw updattel. A frissítés után ha jól értem a quirks opció nélkül is megy tán.
Ha jól sejtem backupot is csinál, azt érdemes elmenteni.Nekem idVendor=152d, idProduct=1576 változat van. Ha jól emlékszem talán amíg relatíve új volt, akkor még ezzel is voltak kompatibilitási gondok. De mostanra valsz már minden támogatja.
De a seagate teljesen más chipsetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi