-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
én is pont azt mondom, hogy a cél a fontos
nálam az acél, hogy egy központi egység legyen, és ha már van egy ilyen 7/24-es cuc, akkor az mindent ellásson amit csak lehet(minden más eszköz csak esetileg üzemel)
NAS-nak az Rpi szerintem nagyon rossz példa a 100-as LAN-nal meg az USB2-vel (hasonló áru routerem az USB3-mal meg 5db gigabites porttal sokkal jobb erre a célra),viszont medialejátszónak tökéletes lehet
de ha valakinek a médialejátszás a fontosabb ......a routeres, kártyapc-s cuccot egyszer belövöd, utána az is évekig gondozásmentes (ráadásul nincsen mozgó alkatrész)
rokonságban, barátoknál beüzemelt routerek évek óta működnek hibamentesen (ftp, samba, dlna, tm, nyomtató, szkenner, stbstb)
én 1-2 évente lecserélem a routert, de nem azért mert bedöglik, hanem mert van egy jó vétel, és a régit is jó áron el tudom adni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest