- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
vargalex #1081 üzenetére
Nincs iptables fent. Közben kiderült, hogy nem szereti ha átkonfigurálom másik port-ra a 22 helyett. Töröltem a Port 61354-et a config fájlból, és most működik. Azazhogy most public key auth failed van, de azt majd holnap megheggesztem rajta. A lényeg, hogy felcsatlakozik.
Az auth-hoz esetleg némi info? Nekem úgy rémlik, hogy ~/.ssh/authorized_keys nevű fájl neki a default-ja, és abba kell soronként bemásolni az id_rsa.pub-okat. Van nekem két ilyen publikus kulcs jelenleg a PC-n. Az egyiket másoltam bele, ami id_rsa.pub néven fut, a másikat github-hoz használom. Jól sejtem, hogy tetszőleges számú és nevű ilyen lehet, és a git bash automatikusan végigpróbálja mindet? bah: Közben leesett, hogy az lesz a gond az auth-al, hogy Fedora-ról próbáltam csak, és a windows-os publikus kulcsot tettem bele az enegedélyezettek közé. ;-) Na majd holnap megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest