- Milyen processzort vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- HP notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
gábor-ka #1070 üzenetére
Nekem közben kiderült, hogy van külön Ubuntu server kiadás is: [link], és hogy én az asztalit tettem fel rá, szóval újra kell tennem a rendszert. Most raktam be az SD kártyát, és van rajta egy FAT fájlrendszerű meghajtó, ami biztosan nem az Ubuntu, mert az ext4 lesz szerintem. Ezen van a boot.ini, meg még fél tucat fájl. Szóval a boot.ini-be akár még Windows alól is bele tudsz írni, nem tűnik valami nagy ördöngősségnek. Kell hozzá egy minimál SD kártya, valami jó olcsó, meg gondolom valami minimál boot script, aminek utána kell járni, hogy honnan tölthető le.
Az UASP-vel kapcsolatban közben olvasgattam. Azt írták 2 éve, hogy még nem valami jó a támogatása, bugos a driver. Nem tudom azóta változott e valami, próbálok utánaérdeklődni. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest