- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megint nem fogalmaztam jól (elnézést, de mostanában kicsit alváshiányos is vagyok, plusz nem is jutott eszembe, hogy így lenne jó). Lényeg a lényeg,te jól megfogalmaztad a válaszodat, arra, amit én szerettem volna kérdezni.
Ilyen árfolyam mellett annyira nem jó az eurós ár. A20-OLinuXino-LIME-4GB + keret + kábel + plexi + borda 54.50 EUR + (11.81 EUR szállítás) ~ 27.000 Ft Áfával. Itthon most 23.300 Ft a Cb2 + simple case (bár sajnos ez nem olyan dupla, mint a cubietruck dupla része, hogy a HDD is beleférjen) Mondjuk a így nézem, akkor a CB2höz képest + 10k a Cubietruck.
vjozsef: Nem ragaszkodom egyikhez sem, amennyit értek ezekből az én céljaimnak pl: Cubian tökéletesen megfelel. (Anno úgyis Debianon okosított Hadarics Tanár Úr
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest