-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Sziasztok! Fórum keresővel nem találtam WiringPi-ről semmit itt, van aki használja? Android alá is fel lehetne húzni? Nem ragaszkodom az Androidhoz, csak azon pofon egyszerű egy mindent tudó webszerver, ellenben a serial port BPi -hez nem.
Jó lenne házasítani őket. Esetleg Android Stúdióba importálni a WiringPi-t és úgy készíteni egy projectet? Mostanában sokat kínlódtam az Android SDK-val és az Eclipse-el, Android Stúdióval, netBeans-el, agyrém mekkora helyet foglalnak és az is, hogy alig tudtam normális mederbe terelni a nyűgjeiket, de ezt a kezdők bizonytalanságának tudtam be.
Viszont ehhez van bő támogatás. NDK alatt lehetne fejleszteni WiringPi könyvtárakkal? Csinált már valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig + 27" LG IPS LED monitor!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB DDR6 600W 2ÉV GAR!
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- Dell Optiplex 3080 micro, i3-10105T (4 mag, 8 szál), 8GB RAM, 256GB SSD, Bővíthető
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jó lenne házasítani őket. Esetleg Android Stúdióba importálni a WiringPi-t és úgy készíteni egy projectet? Mostanában sokat kínlódtam az Android SDK-val és az Eclipse-el, Android Stúdióval, netBeans-el, agyrém mekkora helyet foglalnak és az is, hogy alig tudtam normális mederbe terelni a nyűgjeiket, de ezt a kezdők bizonytalanságának tudtam be.
Viszont ehhez van bő támogatás. NDK alatt lehetne fejleszteni WiringPi könyvtárakkal? Csinált már valaki ilyet?