Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia párti
őstag
válasz
blazsey2 #1238 üzenetére
Csak lesz addig még valami... Vagy majd csinálhatjuk meg ugyanazokat a versenyeket megint.
Aki szarakodik a history car cuppal, annak ajánlom figyelmébe Bspec módban lévő "like the wind" versenyt. Toyota 7-et ad ajándékba szval megéri megcsinálni. Én is úgy örültem amikor megkaptam, még jó, hogy nem vettem meg!
-
Djuree
félisten
válasz
blazsey2 #1238 üzenetére
nekem már így 20-ason is annyi xp kell hogy lehetetlen
innentől lassú lesz a haladás.
most a licensekkel tökölök, próbálok annyit aranyra csinálni amennyit tudok, de kegyetlenül felbassza az agyam néha, mikor 1-2század hiányzik mindignem tudom minek szarakodok vele, nincs tétje, de olyan jóóóóóóóó
itt már olyan versenyek vannak hogy nincs hozzá kocsim
az xj13-at is lenyomják a picsába. 5milliós kocsit meg miből vegyek
az meg vicc kategória, hogy megveszek egy kocsit, felfejlesztem, és még így is csak az eredeti kocsi árának töredékéért tudom eladni. valakinek nem volt üzleti érzéke a PD-nél, vagy épphogy volt
elbasztam a pénzt, megvettem minden szart, felfejlesztettem, és sokkal még nem is mentem semennyit, csak mert jól néz ki azért vettem meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest