Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kulfoldi

aktív tag

válasz ¤Demes¤ #3575 üzenetére

Ezen a History-s dolgon (gondolom Romara gondoltal) nekem foleg nem az iranyitassal van a bajom (noha a Cobra nagyon nehezen iranyithato, es ha megcsuszik, akkor vege a dalnak, sokat szivtam ezzel is) hanem az ellenfelekkel, hogy egy szuk palyan ilyen iranyithatatlan kocsival kellene 11-et megelozni, mikozben nagyon sokat kell menni hibatlanul. Kb 1 ora ora probalkozas utan a legjobb nyitokorom 1.21.0, a legjobb tiszta korom 1.19.9, ugy gondolom ebbol ossze lehetne hozni, egy olyat amivel lehet verni az elsot, de kiszalltam, mert nem latom sok ertelmet, hogy meg 100-szor elinditsam mire osszejonne, es ha tovabb probalkoznek akkor meg a vegen elkezdene elfogyni a turelmem, annyit meg nem er az egesz. :) Egyebkent legkozelebb 4mp-re voltam a vegen az elsotol, de ez a probalkozasaim kozepe fele sikerult, utana csak arra torekedtem hogy megnezzem mi a leggyorsabb nyito es tiszta kor, es a fenti korok ezutan szulettek.

Egyebkent ujra bevillant, hogy miert is nem csinalom a Seasonal Eventeket.... Nem sok ertelmet latom annak hogy gyorsabb kocsival vegigkuzdve magam a mezonyon az 5-10 perces versenyen legyozzek egy lassabb, de 20mp elonnyel indulo AI-t. En nem tudom, lehet hogy egyedul vagyok de nem ilyen jellegu versenyekre vagynek. :(

Remelem hoz majd valami javulast az uj patch, ami elvileg mindjart elerheto!? :D

Új hozzászólás Aktív témák