Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
¤Demes¤ #3575 üzenetére
Ezen a History-s dolgon (gondolom Romara gondoltal) nekem foleg nem az iranyitassal van a bajom (noha a Cobra nagyon nehezen iranyithato, es ha megcsuszik, akkor vege a dalnak, sokat szivtam ezzel is) hanem az ellenfelekkel, hogy egy szuk palyan ilyen iranyithatatlan kocsival kellene 11-et megelozni, mikozben nagyon sokat kell menni hibatlanul. Kb 1 ora ora probalkozas utan a legjobb nyitokorom 1.21.0, a legjobb tiszta korom 1.19.9, ugy gondolom ebbol ossze lehetne hozni, egy olyat amivel lehet verni az elsot, de kiszalltam, mert nem latom sok ertelmet, hogy meg 100-szor elinditsam mire osszejonne, es ha tovabb probalkoznek akkor meg a vegen elkezdene elfogyni a turelmem, annyit meg nem er az egesz.
Egyebkent legkozelebb 4mp-re voltam a vegen az elsotol, de ez a probalkozasaim kozepe fele sikerult, utana csak arra torekedtem hogy megnezzem mi a leggyorsabb nyito es tiszta kor, es a fenti korok ezutan szulettek.
Egyebkent ujra bevillant, hogy miert is nem csinalom a Seasonal Eventeket.... Nem sok ertelmet latom annak hogy gyorsabb kocsival vegigkuzdve magam a mezonyon az 5-10 perces versenyen legyozzek egy lassabb, de 20mp elonnyel indulo AI-t. En nem tudom, lehet hogy egyedul vagyok de nem ilyen jellegu versenyekre vagynek.
Remelem hoz majd valami javulast az uj patch, ami elvileg mindjart elerheto!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra