Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
Az utolsó bekezdésedet nem értem. Konkrétan hogyan is profitálhatna abból a 64 bites, hogy x TB memóriát tud megcímezni, ha csak mondjuk 3 GB-om van?
És 32 bites program hogyan használ 4GB felettit, ha csak ennyit bír megcímezni? Ilyenről még nem hallottam. Persze ha virtuális memóriára gondoltál az más, de szerintem azt az oprendszer kezeli és nem a 32 bites program címzi meg. De lehet, hogy tévedek.#51: ez érdekes, minden jel arra mutat, hogy a 32 bites verzióját telepítetted. Nem töltöttél le rosszat véletlenül? Vagy nem lehetett választani, hogy melyiket/hová telepítsed? Ilyennel én nem találkoztam, nekem automatikusan a 64biteset telepítette a program Win7-en...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest