Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleskin
tag
re #53
Nem, direkt x64 edition-t szedtem le pl iTunes ból is! Még a file nevében is benne van! Erre Betelepíti az x86 könyvtárba és a task manager is 32 bites futtatást mutat, de nem tudom miért, a többi 64 bites progi, mint pl Infrarecorder, meg mit tom én még mik, normálisan futnak a 64 bites környezetben.
Másrészről
Szép a 64 bites firefox, de nincs hozzá 10 adobe flash ami vinné a 64 bitet 
-
Jester01
veterán
Konkrétan hogyan is profitálhatna abból a 64 bites, hogy x TB memóriát tud megcímezni, ha csak mondjuk 3 GB-om van
Pl úgy, hogy be tud mmap-olni egy (vagy több) jó nagy fájlt és aztán nem kell törődnie azzal, hogy a megfelelő darab valóban a memóriában is legyen. Ezt elintézi neki az oprendszer, hardware támogatással. Ezzel egyszerűbb és gyorsabb is lesz a program. Vagy tegyük fel, hogy egy nagy tömböt használ a program valamire, de ténylegesen csak kis részeibe ír (ritka mátrix).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szép a 64 bites firefox, de nincs hozzá 10 adobe flash ami vinné a 64 bitet