Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0
őstag
válasz
fatpingvin #41 üzenetére
Az enyém is, tud időzített indítást, csak a program végén az istennek sem szólna a telefonnak, hogy "Hahó végeztem!" Hanem oda kell sétálni megnézni, hogy valóban lejárt-e a program.
-
Pikari
veterán
válasz
fatpingvin #41 üzenetére
Azért nem vettem még meg a biztonsági kamerát, amit tervezek, mert szinte mindegyik, amelyiket találok, az interneten keresztül akar kommunikálni.
-
válasz
fatpingvin #43 üzenetére
Teljesen jó megoldás. Tényleg hasznos lenne, de a soros konzol talán jobb, hiszen azon elmehet ez is.
-
válasz
fatpingvin #41 üzenetére
Ez is egy megoldás, de erősen rétegcucc
-
Pikari
veterán
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
Nekem itt a fórumon valamelyik agyacska megmagyarázta, hogy az okos otthon a jövő, aki ezt nem érti meg, az egy ostoba mucsai bunkó, aki nem ér semmit. Azért kell a mosógépet telefonról távvezérelni, hogy ha nem vagy otthon, akkor is el tudd indítani. Mielőtt hazaérnél. A mosógépet. És kimos. Hogy a ruhákat ki rakja bele, az nem derült ki.
-
válasz
fatpingvin #29 üzenetére
Igen! A szabványosítás jó dolog.
Viszont az alacsony szintű vezérlésre a PIC jó. Nem arról volt szó, hogy minden legyen wifis, hanem a diszkrét áramkörös megvalósítás vs mikrokontroller.
-
Attila0
őstag
válasz
fatpingvin #29 üzenetére
Aha, aztán egy idő után azt se tudná hogy éppen mit kapcsolt be, vagy ki.
-
Chiller
őstag
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
Minek, minek?
Csak egy újabb tényező, ami segíti az elavulást/elromlást.
Meg jó lesz a ruszkiknak a chip rakétába
-
Attila0
őstag
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
Talán azért nincsenek ilyenek, mert egy idő után már telítődne a piac, és nem lennének eladhatók
-
Rive
veterán
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
...továbbá gyorsabb fejlesztés: el lehet kezdeni a vas fejlesztését szoftver nélkül
Nameg, lényegében ugyanarra a vasra külön költség nélkül csinálhatsz különféle cimkéket szimplán a szoftver mókolásávalJa, meg mostanában meg már külön réteg, aki élvezi, hogy mosógépen karbantartja a tűzfalat és emilben kapja a jelentést s frissen mosott gatyák száradásáról...
-
válasz
fatpingvin #15 üzenetére
Szerintem oda pont a PIC kell vezérlésnek. Egyszerű, a program módosításával lehet variálni, és 1 alkatrésszel megvan a vezérlés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest