- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Djuice
tag
na,azért a régik se voltak semmik.
pl anno 4-5 éve vettem egy v3688-as mocit használtan,mondom beállítom hogy minden bekapcsoláskor sim-et kérjen(gondoltam a gyári beállítás a biztonsági kód),erre nem kért semmi olyat,hogy írja be a kódot,hanem egyből bekapcsolta,és persze nem a gyári kód volt. -
Gismo
addikt
Hát a régi motorolákhoz képest az újak szarságán nagyon meglepődtem!
-
Dr.Momo
tag
Az ember már komolyan nem is tudja, hogy milyen telkót vegyen, ha már a régit megunta, vagy szarrá ment... Ugyan ez van a tarifacsomagokkal is. Jönnek újabbnál újabb csomagok, ilyen olyan kedvezményekkel, de végülis mindegyiknek az a célja, hogy kihúzza az ügyfelekből a pénzt...
Eddig ezek a telefonjaim voltak illetve ezek a tapasztalatok:
1.: Motorola D160 - Nagyon megbizhato, kis telkó volt, dehát már réges régen eljárt felette az idő. Ez kb. 2.5 évig volt nálam. Egy csakádtagom örökölte meg.
2.: Ericsson T10 - Na ezzel már azért voltak gondjaim (akksi 1évig birta aztán annyi, gerjedt, recsegett, kijelző hiba stb.) ~1 év után meguntam a szarakodást vele, elajándékoztam egy havernak alkatrésznek. (újonnan vettem)
3. Siemens M35 - Ezzel is akksi gondok adódtak, illetve folyton SIM kártya nem található hibaüzenetet generált... Vettem bele egy Li-ion-os akksit, most jelenleg édesanyám használja gond nélkül (ez nekem is furcsa volt, hogy nála jól működik). (újonnan vettem)
4. Sony J70 - Lassú szoftver, hálózat elérés/térerő hibák. ~ 1 év után megszabadultam tőle. (újonnan vettem)
5. Motorola T720 - Lassú szoftver, hibák: Midi csengőhang gyakran kifagy, lelassul a telefon, halk hangszóró/mikrofon, töltő csatlakozó elkopott, és nem lehet tölteni... Ami tetszett (USB kábellel) elég jó GPRS sebesség 6-8 Kbyte/sec.
6. Nokia 6230 - Eddig még nem tapasztaltam vele semmi hibát, egyetlen dolog ami zavar, a menu/jovahagyas gomb, amit nem mindig sikerul eltalalnom...(újonnan vettem)
Mas tapasztalatok (Tessóm telkói):
Ericsson GH688 - Lassú, kijelzőhiba, akksi ~ 1 év után megadta magát.
Nokia 3210 - Ez elég sokáig birta neki, 2 év után az aksija megadta magát.
Nokia 3510 - Jelenleg ez van neki, és elégedett vele.
Végszó:
Én nem szólok le egy gyártót sem, illetve tipust sem, mert nem ismerem őket, én megjártam az utat, mint látjátok. Azért vettem nokiát, mert arról több jót hallottam, mint rosszat, remélem akik dicsérték azoknak igazuk volt, mert most egy jó darabig nem akarok telefonra költeni. Eddig jónak tűnik ez a kis 6230-as :)
Ennyi a sztori...
[Szerkesztve] -
Gismo
addikt
Mondhattok akármit én láttam amit láttam és azalapján a büdi életbe nemveszek többször siemenset!
-
csibor
addikt
A családban 2db Sm35,1dbSme45,1dbSc55,1dbN3210-es van.Volt Erikson,Panasonic,Sagem,Lg.Egyedül az Lg ment tönkre.A többivel semi gond.Magamnak max 16000ft-ért veszek és 18hónapos kifutással veszek telefont.Me45 már 2 hónappal túl is teljesitette.Szerintem a használattól is füg menyire lesz megbizható a telefon.
-
parandroid
félisten
ellenvéleményen vagyok. a c35 volt a feleségem kedvenc siemens-e, és bár én nem szerettem, az biztos, hogy megbízható volt. amit az kapott végül, azt más telefon sem élte volna túl. :D a c55 volt talán a legjobb modell eddig, az én m55-ömmel ellentétben, ami tényleg sz*r! a c65 még túlságosan új, de eddig bíztató a kezdés...
-
Nimrod
addikt
válasz
Zoli bácsi #17 üzenetére
A C25-ös tényleg egy jó széria volt, nekem is jók a tapasztalataim.
És a külföldi, nállunk nemigen forgalmazott modellekre tud valaki valamit mondani? -
Hellas
senior tag
Samsungról valaki?
Vélemény? -
Zoli bácsi
őstag
Hát nem tudom, szidjátok a Siemenset. Neken 1 évig volt ME45-ös. Soha semmi gond nem volt vele, stabil volt, és egy hétig ment egy töltéssel. Éjjel-nappal. Ismerős vette meg, azóta is használja legnagyobb megelégedésére. Nekem eddig ez volt a legmegbízhatóbb. Azonkívül ide nevezném az Ericcson T65-öt, feleségem 2 éve használja. Fő erénye szintén a hosszú készenléti idő, és a megbízhatóság. Ja, és az első telóm, egy Siemens c25 még mindig működik, haverom lányának nekiadtam. Most öt éves, és gondolkodnak egy li-ion aksin, mert a GYÁRI már csak 2 napig húzza.....
-
nokia 3100. ez a csúcs. ennyi pénzért amennyiért vesztegetik nagyon megéri.
szines, kicsi, könnyü, java, hangok, képek, mms, wap...5 napig megy sok wapozással, telefonállással. /na meg ezen gépezek.:)/
jah, és naptár, sms tároló/150db/, névtároló/ asszem 300 név/. -
parandroid
félisten
m55 címjegyzékvesztés kapcsán én írtam e-mailt a siemens ügyfélszolgálatnak, udvariasan válaszoltak, hogy igen, tudnak a hibáról, szoftverhiba, természetesen díjmentesen frissítik vagy ők, vagy a szolgáltatóm. frissíttettem is a szoftvert, aztán gyorsan megszabadultam a telefontól. most nokiám van. vadiúj. 2003. februári szoftvrerrel... :O de gond eddig nem volt vele... kopp-kopp...
-
Egyébként szerintem sem rosszak az alkatelek. Bár a régebbi tipusaik ritka rondák. Az újak már kinéznek valahogy.
Az új siemensekkel lehet, hogy igazad van, az 5-ös szériájukig biztos jók.
De szerintem szinte mindegyik úgy telefon nagyon tré. Annyi mindent belepakolnak, és olyan gyorsan dobálják piacra az újabb tipusokat, hogy nem marad elég idejük a normális szoftvereket megírni rájuk. -
thira
csendes tag
MostanÁban a siemens télleg nem tud telefont csinálni... M55-öm van más egyéb készülékek mellett, hát ez 1 vicc. Lassú szoftver, szar a kihangositója, néha a kezemben összegerjed, akkuja alig megy el 3 napot, arra képtelenek voltak hogy a szoftvert kijavitsák hogy amikor hivsz 1 számot, akkor tudd mikor tetted. Eddig 3szor tűnt el belőle a komplett cimjegyzék... Siemensék véleménye, hogy hát van ilyen...
Érdekes az Alcatel 701-ből sohasem tűnt el semmi, még nálam is elment 1 hetet töltés nélkül. Kicsi volt, jó kezelhetőséggel. Van még 715-ös illetve 535 alcám is... Mindkettő kiválóan működik, nem fagy le, a menü gyors... Az 535 kijelzője 3x -4x jobb képet ad mint az M55...
Szóval Alcatel RULEZ, főleg hogy most jött ki az új széria, k.olcsóóóó!!!
[Szerkesztve] -
-
Gismo
addikt
Én meg pont az Alcatelt ajánlanám!
Hogy miért is? Mert a családban 2db(3 volt csak én a 715-ömet eladtam, de hibamentes és király volt az is.) van és mindegyik tökéletesen működik bármiféle gond és probléma nélkül!
A 311-esnek volt cserélve a navi gombja gariban és kész!
Van még Siemens, hát az borzalom! Fagynak, lassúak hülyék és még szarul is néznek ki! Ja és az akksi töltöttségét szarul kezelik! De nagyon! Tehát Siemensék nemtudnak telefont gyártani!
Nokia is van! Azokkal állandóan akksi gond van! Egyébként jók!
Motorola: Hát nemtom mit mongyak, mert a húgomnak lett véve kb 2 hónapja egy C385 és már most szervízbe kéne vinni! Mert a beszédet nemlehet hallani annyira recseg!(és ez a motorola gondja!) Meg a szoftver teljesen megbolondult és állati lassú! Egyszerűen idegesítő! Olyanokat csnál a szoftvere, hogy pl elkezded hallgatni a csengőhangokat, aztán kilépsz a menübe és folytatja tovább a lejátszást, amt ugye nem kéne tennie!
Panasonic-ról nem took szólni még, én abban a hitben élek hogy elég jó telefonokat gyárt!
SonyEriccson: A világértsem kéne! Rohadt lassú! Borzalom! és mindenféle idétlen bajai vannak!
Sagem: Unokatesómnak több éve van egy régebbi darab és tökéletesen működik, csak az SMS írás furi rajta egy csepppet!
Tehát Alcatel! -
Nimrod
addikt
Pl. először amikor használtam a wapot, akkor semmi gond nem volt vele. Majd lemondtam. Majd újra aktiváltam pár hónappal később. Akkor már egyre nehezebben ment fel az oldalakra. Kb. háromszor ki-be kellett lépnem, hogy menjen.Gondoltam, biztos terhelt a hálózat. Majd újra visszaaktiváltam most és már egyáltalán nem jönnek be az oldalak.
Másik. Ha irok egy sms-t és elmentem, majd visszatérek folytatni, akkor lába kel minden ékezetes karakternek, kicseréli őket ékezet nélkülire.
Valamint ha összefűzött sms-t küldök, tehát 2-3-at összefűzve küldök, akkor küldés közben megszakad magától a küldés, előjön egy összesités opció, de utána vagy átér az üzenet, vagy nem.
Jelenleg ezeket vettem észre.
Én anno az Ericsson-t nagyon szerettem, mert atombiztos volt, mind a mai napig jó az enyém is.
Most volt a kezem ügyében egy Sony Ericsson T230-as. Hááát... nem tűnik túl atombiztosnak, hosszabb üzenet irásakor pedig belassul, de más bajom nincs vele. A Nokiával meg mindig is az volt a gondom, hogy irreálisan drága a többihez képest. Viszont ha nem kell évente szervizbe cipelnem és van olyan stabil - fizikailag - mint a régi Ericsson-ok, akkor inkább elgondolkodom rajta. -
parandroid
félisten
4,2*3,6 centin az én esetemben... :D
a játék és a telefonálás mellett
- cím- és névjegyzék, ill. telefonkönyv,
- némi emlékeztető és határidőnapló,
- néhány rámentett fénykép, hogy ne a tárcámban kelljen a gyerekről meg a kutyáról képeket cipelnem,
- némi mp3,
- számológép,
- ébresztő,
- jegyzetelés,
- diktafon.
ez az, amire a telefonomat használom. praktikus, mert mindig kéznél van, nem kell több másik kütyüt magammal cipelnem. tudom, hogy a fényképezőgép a játékok és az mp3 minősége olyan amilyen, de van digitális fényképezőm és számítógépem, tehát a telefon csak akkor kell, ha nem akar az ember semmi mást cipelgetni... -
válasz
parandroid #5 üzenetére
Akkor az egy jó telefon. :D
Kb. ennyit kell tudni egy telefonnak, de azt megbízhatóan és jól. Esetleg egy kezelhető telefonkönyv legyen benne oszt kész.
Hányingert kapok a mostani szines-szagos mobiloktól. Egymilió felesleges hülyeséget tud, de folyton lefagy, pár nap alatt lemerül stb.
Mi a ráknak szines kijelző egy telefonba? Játszani? 3x2 centin? :C -
Sick Boy
őstag
Anyámnak egy 4 éves Motorola V2288 van
bazz, letölrte a töltőaljzatot a panelről, mert azt hitte, hogy egy Nokia 8110 töltővel fel lehet tölteni (töltő=töltő LOL), érted, leszakadt róla, vissza lett forrasztva és azóta hibátlanul műxik (mellesleg ingyé volt ehe ehe ehe).
Ennél strapabíróbb, megbízhatóbb telót még nem láttam, mint ez a motorola. Jó, jó, szar, meg na tényleg szar, meg nem kelene, de ez tutti megbízható! -
Sick Boy
őstag
hogy a témázoh is szóljak: világ életemben alsó kategóriás Nokiám volt, soha semmi gondom em volt vele, jelenleg egy sima 3510-esem van, szarrá törtem, kijelső oda, kicseréltettem, azóta is megy, földhöz vágtam, leejtettem, stb, semmi baja, de ezt az összes nokiámmal eljátszottam (Fürödtek, métereket estek, széthullottak, leesett az antennájuk)...
Nem akarom sztárolni a nokiát, én csak annyit tudok mondani, hogy világ életemben az volt nekem és nagyon bejött. Sok ismerősömnek volt Siemens telója, folyton lefagyott, meg kikapcsolt nekik, Ericcsonok szintén.
Nem akarok általánosítani, csak saját, ill. környezetbeli tapasztalatokra tudok építeni.
Haveromnak van egy 3210-ese, 5 évet szolgált az a telefon és még mindíg műxik, hiányzik egy sor a kijelzőből, akksi (gyári!!!) 1 napot bírja... DE MŰKÖDIK most cserélte le egy 3510i-re.
Szerintem a nokia jó. Szerintem. -
Milyen szoftver hiba az, ami egy év után jön elő? Hogy tud egy szoftver meghibásodni, ha egy évig jó volt? Elkopott? :D
Egyébként én személy szerint a siemenseket ajánlom. Nekem most C55 van, és teljesen jó. Mindent tud, amit egy telefonnak tudnia kell. Lehet vele telefonálni. :D -
Nimrod
addikt
Első telóm egy Ericsson A1018s volt, hosszú évekig megbizható volt, csak már gyenge volt az aksija és koros volt. Csere. Jött év elején egy Sagem myX-3d. Most, alig egy év alatt kijött a szoftverhibája, mehetek vele szervizbe. Bevallom, ettől megrendült a bizalmam a Sagem-ben.
A Nokiát nagyon sokan sztárolják, sohasem értettem, miért.
Egy megbizható márkát keresek, függetlenül az árától. Ki mit ajánl?
A [L]http://www.phonezone.hu[/L] oldalon láttam például olyanokat is, mint az O2 modellje. Érdemes ilyen telefonokon gondolkodni, amelyek a szolgáltatók kinálatában nem kaphatók, csak igy?
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest