Aktív témák
-
Gismo
addikt
Én meg pont az Alcatelt ajánlanám!
Hogy miért is? Mert a családban 2db(3 volt csak én a 715-ömet eladtam, de hibamentes és király volt az is.) van és mindegyik tökéletesen működik bármiféle gond és probléma nélkül!
A 311-esnek volt cserélve a navi gombja gariban és kész!
Van még Siemens, hát az borzalom! Fagynak, lassúak hülyék és még szarul is néznek ki! Ja és az akksi töltöttségét szarul kezelik! De nagyon! Tehát Siemensék nemtudnak telefont gyártani!
Nokia is van! Azokkal állandóan akksi gond van! Egyébként jók!
Motorola: Hát nemtom mit mongyak, mert a húgomnak lett véve kb 2 hónapja egy C385 és már most szervízbe kéne vinni! Mert a beszédet nemlehet hallani annyira recseg!(és ez a motorola gondja!) Meg a szoftver teljesen megbolondult és állati lassú! Egyszerűen idegesítő! Olyanokat csnál a szoftvere, hogy pl elkezded hallgatni a csengőhangokat, aztán kilépsz a menübe és folytatja tovább a lejátszást, amt ugye nem kéne tennie!
Panasonic-ról nem took szólni még, én abban a hitben élek hogy elég jó telefonokat gyárt!
SonyEriccson: A világértsem kéne! Rohadt lassú! Borzalom! és mindenféle idétlen bajai vannak!
Sagem: Unokatesómnak több éve van egy régebbi darab és tökéletesen működik, csak az SMS írás furi rajta egy csepppet!
Tehát Alcatel!
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged