- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
Szia!
Vettem egy Scythe Quiet Drive-ot.
Ha nem is teljesen szünteti meg a motorzajt, de a zaj kb. 70-90 %-át megszünteti.
A seek hangot 50-60 %-al csökkenti...Persze ha a SysTool-ban leveszm az Accoustic Managment-ben a csúszkát "minimum noise"-ra, akkor semmiféle seek hangot nem hallani.
Szóval a 0 dBA zaj azért nem igaz, bár egy halkabb HDD-vel ki tudja mit produkálna a Scythe Quiet Drive...
Én azt tervezem, hogy egy gyorsabb laptop HDD-t veszek, és azt teszem bele.
Esetleg 2 db laptop HDD-t a legkisebb fajtából, gondolom abból belefér 2.
Akkor gondolom tényleg nem lenne már semmi hangja.Mondjuk az én teljesen passzív heatpipe-os hűtésemmel, az FSP-ZEN táppal tényleg nehéz lehalkítani úgy a HDD-t, hogy ne legyen semmi hangja sem.
0 darab ventillátor van a gépemben...***********************************************************************
Milyen laptop HDD-t ajánlasz olyan célra, hogy 2 db-ot RAID-0-ba kötök, és bele kéne férnie a Scythe Quiet Drive-ba,- tehát 2db belefér egy normál HDD helyébe?
Vagy van olyan laptop HDD, ami azért nem sokkal, vagy nem lassabb, mint a jelenlegi Maxtor DiamondMax 9-es 80 GB-s HDD-m, ami azért már elég régi darab (pár éves...)
Veriakilis
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest