Hirdetés

Aktív témák

• ariel96

aktív tag

Sziasztok!
    Ezt a beszámolót olvasva gondolkozom rajta, hogy veszek Ivermectint az állatorvostól:
    "Az én kovidom
    Prevenció: korbábban 2 hétig heti 1x12mg Ivermectint plusz D vitamint szedtem.
    Betegség:
    1. nap: Produktívan, mélyről köhögni kezdtem, nagyon fájni kezdett a torkom, orrom eldugult, vizes orrfolyásom lett. A szokásos influenzás tünetek, plusz a köhögés, ami nem volt szokásban nálam. Enyhe rekesz környéki fájdalom és fejfájás is volt. Láz, szaglás-ízérzési panasz nem volt.
    2. nap: Elég erősek lettek a tünetek, a köhögéstől alig aludtam. Elkezdtem a Budapest protokollt.
    3. nap: Reggel a kórházban leteszteltek, PCR eredmény poz. Karanténba tettek. Egy kicsit jobban lettem.
    5. nap: szinte panaszmentesen ébredtem, tehát 3 nap Ivermectin-Doxcycyclin th után, az amúgy is kevés tünettel jelentkező kovid gyakorlatilag gyógyult.
    9. nap: Panaszmentes vagyok kontroll PCR poz.
    16. nap: Kontroll PCR negatív.
    A gyors gyógyulásban biztosan szerepe van az elmúlt 38 évnek, ami alatt első vonalbeli vírusgyűjtőként (fül-orr-gégész) edzettem az immunrendszeremet. DE mi van ha az Ivermectin miatt indult enyhébben és zajlott le gyorsan a betegség? Szerintem addig is amíg nem egyértelmű a hatás, vétek kihagyni ezt az amúgy olcsó, mellékhatás mentes gyógyszert a terápiából."
    Ő ezt egy csoportban írta le...

Aktív témák