Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyishívnak?
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
OK. Ne légy jófej, nem azért mondtam...

Engem se hurrogtak még le, de láttam ilyet.
Tényleg nem vettem komolyan és megértem a ''gondotok'' én is átéltem bár már 10 éve végeztem és nem ebben az irányban. A szakmám szerint épületgépészet 1 spec területén dolgozom.(bocs ezt nem részletezném).Nálunk a suliban olyan vezérléseket tanitottak amiben alig volt félvezető.Namost ehez képest a gyakorlati vizsga a processzoros vezérlésen volt amit még életünkben nem láttunk. Szóval tudom miről van szó, de 10 év szakma tapasztalattal látom, nem volt hiába, inkább kevés volt.Ismerek olyat aki a szakmám területén a mostani rendszereken profik de a régihez fi**juk sincs.Viszont ha nem érdekelne a számtech és elektronika akkor a mai renszerekben lennék nulla.Nem fényezni akarom magam, ( bár miért ne
) de tényleg nem mindig a ''szüklátókör'' a helyes. Nem minden szolgáltató van olyan helyzetben hogy rákényszeritsen a megrendelőre több százezres,milliós kiadást.Mikor 1 havi karbantartásért és ezzel 1ütt a szükségszerinti hibaelháritásért 6-7 ezer forintot sokal 1 társasház, irodaház akkor, hogy lehet ráeröltetni több 100-ezres kiadást 1 felújításért esetleg 6-7 millcsi kiadást a 20-30 éves berendezése teljes lecseréléséért.
Szóval ezért nem mind1 hogy értesz e a régi dolgokhoz is és milyen szinten.És ez rátok is igaz lehet, ha 1 kisebb régebbi rendszer karbantartását nem válalod el késöbb mikor fejlesztenek bizti nem téged választanak.
Na de tényleg nem akarok senkit győzködni csak rávilágitani, hiába tartja most pengének magát valaki lehet hogy valaki ''nagyon beégeti'' az illetőt esetleg 1 megrendelő elött ha nagyobb a ''szakmai látóköre''.1ébként minket is tömtek a dos-sal 1 évig (12 éve ugye még az volt) pedig a szakmának ehez sok köze nem volt, de nem mondom , hogy haszontalanul. Legalább a gépet betudta mindenki kapcsolni utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) de tényleg nem mindig a ''szüklátókör'' a helyes. Nem minden szolgáltató van olyan helyzetben hogy rákényszeritsen a megrendelőre több százezres,milliós kiadást.Mikor 1 havi karbantartásért és ezzel 1ütt a szükségszerinti hibaelháritásért 6-7 ezer forintot sokal 1 társasház, irodaház akkor, hogy lehet ráeröltetni több 100-ezres kiadást 1 felújításért esetleg 6-7 millcsi kiadást a 20-30 éves berendezése teljes lecseréléséért.