Hirdetés
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyishívnak?
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
OK. Ne légy jófej, nem azért mondtam...

Engem se hurrogtak még le, de láttam ilyet.
Tényleg nem vettem komolyan és megértem a ''gondotok'' én is átéltem bár már 10 éve végeztem és nem ebben az irányban. A szakmám szerint épületgépészet 1 spec területén dolgozom.(bocs ezt nem részletezném).Nálunk a suliban olyan vezérléseket tanitottak amiben alig volt félvezető.Namost ehez képest a gyakorlati vizsga a processzoros vezérlésen volt amit még életünkben nem láttunk. Szóval tudom miről van szó, de 10 év szakma tapasztalattal látom, nem volt hiába, inkább kevés volt.Ismerek olyat aki a szakmám területén a mostani rendszereken profik de a régihez fi**juk sincs.Viszont ha nem érdekelne a számtech és elektronika akkor a mai renszerekben lennék nulla.Nem fényezni akarom magam, ( bár miért ne
) de tényleg nem mindig a ''szüklátókör'' a helyes. Nem minden szolgáltató van olyan helyzetben hogy rákényszeritsen a megrendelőre több százezres,milliós kiadást.Mikor 1 havi karbantartásért és ezzel 1ütt a szükségszerinti hibaelháritásért 6-7 ezer forintot sokal 1 társasház, irodaház akkor, hogy lehet ráeröltetni több 100-ezres kiadást 1 felújításért esetleg 6-7 millcsi kiadást a 20-30 éves berendezése teljes lecseréléséért.
Szóval ezért nem mind1 hogy értesz e a régi dolgokhoz is és milyen szinten.És ez rátok is igaz lehet, ha 1 kisebb régebbi rendszer karbantartását nem válalod el késöbb mikor fejlesztenek bizti nem téged választanak.
Na de tényleg nem akarok senkit győzködni csak rávilágitani, hiába tartja most pengének magát valaki lehet hogy valaki ''nagyon beégeti'' az illetőt esetleg 1 megrendelő elött ha nagyobb a ''szakmai látóköre''.1ébként minket is tömtek a dos-sal 1 évig (12 éve ugye még az volt) pedig a szakmának ehez sok köze nem volt, de nem mondom , hogy haszontalanul. Legalább a gépet betudta mindenki kapcsolni utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD FX
- Gitáros topic
- Robot fűnyírók
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Borderlands 4
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de tényleg nem mindig a ''szüklátókör'' a helyes. Nem minden szolgáltató van olyan helyzetben hogy rákényszeritsen a megrendelőre több százezres,milliós kiadást.Mikor 1 havi karbantartásért és ezzel 1ütt a szükségszerinti hibaelháritásért 6-7 ezer forintot sokal 1 társasház, irodaház akkor, hogy lehet ráeröltetni több 100-ezres kiadást 1 felújításért esetleg 6-7 millcsi kiadást a 20-30 éves berendezése teljes lecseréléséért.