Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont a gyengébb gépeken fut jobban a win11
Fanatikusokak meg a napi patch az istenük
szoktam kicsit barkácsolni a környékbeli gépeket és néha könnyesre röhögöm magam olyan mendemondák terjednek a win11-ről.... -
-
ATi GAMES
tag
Nem meglepő, szeretnék terelni a 11 felé a felhasználókat. Viszont alternatív helyekről még úgy is be lehet szerezni pár évig úgyhogy tök mindegy.
-
khron78
őstag
Még jó, hogy úgy indult, hogy több verzió nem lesz, csak update.
-
rdmftw
tag
először tiny10-t raktam rá kiváncsiságból, az elég penge volt minden szempontból, de ugye azon nincs defender és netre szánom a notit igy offos sajna.
aztán egy friss win10-et raktam rá és kipucoltam/optimalizáltam, megnéztem milyen a sebessége és egy backupot követően clean installal ment rá a win11.
ezt is kipucoltam/optimalizáltam majd megnéztem ugyanazokat a dolgokat, mennyire mennek zökkenőmentesen:
- UI általános sebessége (mennyi idő alatt nyilnak meg a menük, ablakok stb)
- youtube 480p ablakban, 720p fullscreen (szaggat-e vagy folyékony)
- libreoffice dokuk megnyitásának sebessége
- netflix appezeket a dolgokat tesztelve ezen a hulladék laptopon azt kell mondjam hogy a win11 ha hangyaf@sznyival is de gyorsabb ugyanazon a hardveren, ami azért szép teljesitmény.
-
rdmftw
tag
válasz
EquinsuOtcha #75 üzenetére
hogy mondhatsz ilyen marhaságot?
egyrészt intel 12gen és afelett kvázi kötelező a különböző magok miatt, másrészt tegnap telepitettem fel egy verylow-end laptopra amiben 4giga 1600mhz-es singlechannel ram és egy nevetséges N3150-es celeron van és meglepő módon "gyorsabb" mint ugyanezen gépen a win10. nem sokkal de mégis érzékelhetően.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
cinemazealot #73 üzenetére
A steamnek nem érdeke, hogy windows verzió szerint korlátozza az elérhetőséget. A saját bázisát csökkentené csak ezzel. Szerintem még xp-re is telepíthető.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Dragon3000 #71 üzenetére
A Steam kompatibilitás nem volt meg, de ez megnyugtató.
#72 rdmftw
Nem kell, de feltételezem, az MS/Intel/AMD ezt szeretné. -
rdmftw
tag
válasz
cinemazealot #70 üzenetére
miért kéne leselejtezni?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
cinemazealot #70 üzenetére
Megnyugodhatsz, a steam statisztikákban még mindig szerepel a win7 is, így nem hiszem, hogy ez gondot okozna, főleg, hogy 2025 október 24-e még távol van. Aztán lehet itt is elérik majd, hogy kitolják a támogatást.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Dragon3000 #53 üzenetére
Az az igazság hogy én pont mostanában fontolgatom, hogy a Skylake konfigomban végre lecserélem a GTX 1050-et egy 1080-ra... csak hogy végre valami minőségi ugrás legyen azokon a játékokon, amikkel ma itt-ott megdöccen az 1050 grafikája (eddig ugye irreálisan drágák voltak a VGA-k). Egyedül ezen az egy gépemen fut Windows. Ha most amiatt a f@$zság miatt nem fogom tudni játszani a játékaimmal, mert a Steam alatt nem frissül a Win, akkor rohadt szomorú leszek. Nincsenek nagy igényeim, de azért egy i7-6700 alapú gépet, hadd ne kelljen már leselejteznem...
-
Dragon3000
nagyúr
Tudom, nekem amd-m van, így lényegtelen, hogy 10 vagy 11. Csak erősködik, hogy miért nem váltottam, ha már szerintem nincs gond azzal, hogy van 11 is. Ez őt sem fenyegeti, mert a cpu-ja nincs a támogatott cpu-k közt és ez fáj neki, hogy 2025 végén barkácsolás nélkül nem fogja tudni telepíteni a win11-et az, akkor már több mint 10 éves cpu-val szerelt gépére.
-
rdmftw
tag
válasz
Dragon3000 #66 üzenetére
attól függ mire és mivel használod. az intel kétfajta magjához pl jobb a 11 mint a 10, szóval azoknak a usereknek ajánlott.
-
törölt tag
válasz
kis.zsolt #62 üzenetére
"2 év múlva már felejtős az egész, majd úgy csinálunk, mintha a legnagyobb pártolói lettünk volna kezdetektől fogva - persze ezzel sincs semmi baj."
Én inkább olyanokat látok, hogy két év múlva, amikor kivasalták, már szívesebben használják az emberek az új rendszert. De ez sem igaz mindig, pl. a Windows 8-as család a 20%-os részesedést se érte el soha, ha nem tévedek.
-
hevepapa
senior tag
válasz
kis.zsolt #62 üzenetére
Vannak cégek, ahol pár évente lecserélik a gépeket, vannak ahol addig hajtják amíg nem füstöl el.
Kicsit mellékszál, de talán adalék az új gép vs. régi gép tárgyhoz.
Pár éve dolgoztam kicsit egy autószerviznek és a legnagyobb meglepetésemre használtak egy 486-ost Win3.11-elKérdeztem a főnököt hogy és ezt most miért is kell? Frankón levezette: azon a gépen valami nagyon spéci diagnosztikai program fut és évente csak max. 2-3x kell használniuk, de akkor nagyon kell. A program új és valóban modern verziójának a licence évi 150 ezer körül van + persze kell hozzá új gép, új OS stb.. Náluk nem játszik a noname kulcsos boltból vett MS licenc, mert a NAV meg a felügyeleti szervek nem igazán szeretik az ilyet... Azt mondta, hogy pár évvel azelőtt vettek 5 db használt, de még tökéletesen működő 489-ost valami bontóból összesen 10ezerért, ráraktak mindent ami kell, elrakták a raktárba és amikor a régebbi gép kipurcant, csak előkaptak egyet és ment a munka tovább. Állítása szerint ezzel az ósdi megoldással az évek alatt már több millió ft kiadást megspóroltak.
-
kis.zsolt
aktív tag
Ok, ez jogos. Jók ez érveid
#52 ttt
Igen, magánügy végül is. Akkor zárjuk is le a topikot gyorsan, hiszen totál minden magánügy benne.Azt hiszem van némi félreértés, így visszaolvasva a pongyola fogalmazásom miatt.
Felőlem DOS 6.22-t is lehet használni, engem nem zavar. Csak arra a Dejavu érzésre próbálok rávilágítani, mikor jön egy új oprendszer és az elején mindenki felszisszen okkal/ok nélkül, majd bő év. 2 év múlva már felejtős az egész, majd úgy csinálunk, mintha a legnagyobb pártolói lettünk volna kezdetektől fogva - persze ezzel sincs semmi baj.Sosem térítenék: mint írtam a Pi-re is felment a 11, én csak kihívásnak tekintem az ilyen dolgokat. Ez most nekem bejött. Volt már ami nem, pl. Vista és Me pár napot volt csak az akkori vasaimon. És a melóhelyen bizony még mindig vannak OldScool oprendszerek, tehát nem tudok tőlük elvonatkoztatni.
Mondjuk 365 nap múlva visszajövök ide, felfrissítem a témát, és rákérdezek, hogy akkor mi a helyzet. Kíváncsi leszek az új felállásra.
-
törölt tag
-
hevepapa
senior tag
"Még most is lehet kmspico-t használni de attól, hogy működik még mindig illegális."
Az volt egy vicces helyzet, amikor a kmspico-s Win7-ről a nagy akcióban simán lehetett frissíteni Win10-re és ehhez a Win10-hez adott egy digitális licencet az MS fiókba.
Érdekes kérdés, hogy akkor ez az OS legális vagy nem? Mert bár az eredeti forrás illegális, de mégis van hozzá teljesen legális MS licencPersze attól még illegális szerintem.
-
rdmftw
tag
ha kicsit is értenél hozzá akkor tudnád hogy a nem aktivált/nem megvásárolt windows is teljes értékü és "legál" az euban. ettől függetlenül kb 2 ezer forintot megér az hogy ne kelljen registriben matatni ha bármi beállitást megszeretnék változtatni illetve eltüntetni a hologrammot.
aki ennél többet fizet egy ingyenes OS-ért az sem normális.hogy miért van a mesterséges korlátozás? az olyan emberek miatt akik ahelyett h rufust használnának inkább random fórumokon sirnak hogy nem engedi frissiteni a gonosz MS a régi csehszlovák tüziva pc-jükön a win10et.
#39: nem hazudtak mivel valóban a win10 volt az utolsó windows kiadás, az összes többi utána következő csak át van/lesz skinezve, a motorháztető alatt ugyanúgy win10. (és a bolondok imádják)
-
hevepapa
senior tag
válasz
Dragon3000 #53 üzenetére
Ha működik rendesen és a felhasználó tud rajta használni mindent amit akar, akkor minek cserélni? Hogy még több legyen az elektronikai hulladék? Meglepődnél mennyi 10+ éves gép működik még az országban! A gamer réteg (aki 2-3 évente cseréli a gépét) sokkal kisebb, bár sokkal hangosabb
Egyébként miért nem vettél egy új hangkártyát a win 11 miatt, ha nem volt hozzá új driver?Én miért vegyek új CPU-t + alaplapot a win11 miatt?
Megjegyzem: itt írták, hogy a rufus féle barkács telepítést be lehet úgy is állítani, hogy ne kérje a 11 a secure bootot. Szóval a problémád már is meg van oldva. -
Dragon3000
nagyúr
Azért vegyük ide, hogy mire lejár a win10 támogatás az említett gépek, minimum 8 évesek lesznek, azért ennyi idő után a többség már cseréli a gépet. Akik még nem, azokat az sem zavarja, hogy már nincs támogatás.
Nem tudok mondani, mivel még win10-en vagyok, mert az asus több hónapig nem volt képes olyan drivert kiadni a xonarokhoz, ami működött secure boot mellett is.
-
ttt
senior tag
válasz
kis.zsolt #48 üzenetére
Az, hogy felhekkelhető régebbi gépekre egyáltalán nem jelenti azt, hogy támogatott és azt sem, hogy legális. Még most is lehet kmspico-t használni de attól, hogy működik még mindig illegális.
Az ms sokadik sz.rf.szú húzása, hogy a megvett oprendszerét is burkoltan - és mondva csináltan - hardverhez köti. Érthető lenne, ha ilyen - közben ellehetetlenítem a többi lehetőséget - nem ékesítené a cselekedeteiket.
(A win 10-t is erőltették a win7 kidobására írthatatlan üzenetekkel, majd ha akarod - ha nem feltelepítjük módon, de ebből idejében kihátráltak. Aztán a Win10-nél meghúzták a hdd-k kiherélését az ssd-k javára az alaprendszerhez, most meg ez. Aranyos cég ez na!)Az, hogy te örömmel teszed fel a legújabbat, magánügy. Az meg másnak a magánügye, hogy nem szeretne, vagy tud 3 évente gépet újítani, nem hogy cserélni. (Főleg, hogy teljesítménybeli többlet semmi, 1,5 év után is szagosan béta állapotú - még ha van olyan is, akinél nem problémás.
Ugyanakkor egy leuralt piacon ezek a lépések a pofátlanság teteje, mintegy piaci erőfölénnyel való visszaélés - lehet ezt bármilyen módon fehéríteni. -
hevepapa
senior tag
válasz
Dragon3000 #49 üzenetére
Látszik, hogy nem érted. Van egy legális Win10 amit ugyebár ingyen lehet frissíteni Win 11-re. Ez eddig OK is. De mert van egy mesterséges hardver korlátozás, ezért mégsem lehet frissíteni. Miért mesterséges a korlátozás? Nem bonyolult dolog: ha nem mesterséges lenne akkor ilyen-olyan barkácsolással nem lehetne felrakni mert nem működne vele.
Egyszerűen az volt, hogy az MS+Intel+AMD megegyezett, hogy meg kéne növelni a bevételeket és ilyen mesterséges módon lecseréltetni a vásárlókkal olyan hardvereket amiknek a teljesítménye bőven elég még most is az átlagos felhasználásra.
Az meg szintén probléma, hogy régebben a windowsok egyik nagy ficsőrje volt, hogy a felhasználó gyakorlatilag teljesen testre tudta szabni a megjelenést - most meg a w11-el egyre több a korlátozás - amolyan Apple módra.
Egyébként tudnál mondani 3-4 olyan w11-vel érkezett új funkciót amit az átlag felhasználó is érzékel? Az nem ilyen, hogy új ikonok vannak vagy az ablakok sarka most már le van kerekítve
Na de mindegy.. ez örök téma. Van aki elolvad az örömtől ha a megjelenés utáni napon már az új rendszert telepítheti, van aki meg úgy van vele, hogy az operációs rendszer csak húzódjon meg a háttérben és tegye csendben a dolgát, és ne az OS legyen a fő szenzáció - hanem az aktuális program amit használ. -
válasz
kis.zsolt #48 üzenetére
Itt általában a feature-k hiánya vagy illogikus megoldása az, ami probléma a felhasználóknál.
Emlékszünk a Windows 7 Gadgets-ekre? Tök jó poén volt, aztán gyorsan lelőtték, mert sérülékenységi problémák voltak vele.
Szeretnél a tálcán az órán másodpercet is látni? Már a Windows 10-nél is registry átírás kellett hozzá, a Win11 esetén már ez sem működik.Ezek most kiragadott példák, de így már talán érthető, miért "panaszkodnak" egyesek.
Nem a változás rossz, hanem az, amikor úgy változtatnak meg valamit, hogy az hátrányos a felhasználó számára - ezért verte ki a Windows 8 például nagyon a biztosítékot a Metro / Modern felülettel, és teljesen jogosan voltak a felhasználók felháborodva...A Win11 esetén is nem az a probléma, hogy tud új dolgokat...
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
Trailblazer #13 üzenetére
Családban már elég régóta W11 ketyeg minden gépen (Laptop & PC). Még olyanon is, mely elvben nem támogatott a processzora, vagy a TPM hiánya miatt.
A tapasztalataim alapján sokkal frissebb, lágyabb, jobb - szerintem.
Sosem értettem: mikor W95-ről W98-ra váltottunk, sokan panaszkodtak, mikor 98-ról 98SE-re, akkor is ment a rinya. A Win ME el is lett felejtve, mikor a W2000 NTFS-e átjött az XP-be, akkor is sokat fanyalogtak, pedig az XP egy nagyon gömbölyű rendszer volt anno, A Vista valóban túl érdekes volt, de a W7 az nagyon pöpec lett. A W8...8.1, sőt, lapozzatok vissza pát évet, még a W10 is kiverte sokaknál a biztosítékot, mégis mindenki használta-használja.
Én mindig is a legújabbakat teszem a vasra a legnagyobb örömmel. Nem vagyunk egyformák, de azt el kell fogadni, hogy a jelenlegi hardverekkel inkább a W11 felé terelik a nagyérdeműt, ergo hosszú távon nem sok lehetőség van. Szerencsére a W11 szépen megkérhető arra, hogy ne legyen szigorú a hardverkövetelményekkel, úgyhogy okafogyottak az olyan kreált problémák, hogy a TPM és a procik inkompatibilitása miatt rossz a W11. Csak halkan szólok: még egy Raspberry Pi 8GB-osra is fel tudtam tenni a W11-et próbából. Igaz piszok lassú volt, de ment. -
Tök jó, hogy mindenki itt azt állítja, hogy máris jön a Win12, holott még messze nem jön, még a pletykák szerint is 2024 vége felé várható, ha egyáltalán.
Ha legalább lenne egy hivatalos bejelentés, pláne egy Insider Dev Channel build, esetleg...
De így...Jó hogy nem a Windows 2077-et várjátok már...
-
ricsip
addikt
Amikor ezt mondta, még csak hittérítő volt, linkedin-en fent van a profilja.
Mondott valamit 2015-ben, valószínűleg a gazdái akkor ezt súlykolták. De hivatalos blogposztban ez nem jelent meg. A mikroszoft álláspontja pedig olyan, mint a szél. Mikor a windows11 megjelent, már ciki volt a 2015-ös mondás, ezért ráhagyták h. ez az ember mondta, a nagy hivatalos vélemény meg soha nem volt ez. Ha volt is leírva a mikroszoft hivatalos blogján, azóta már rég leszedték mindenhonnan. Így működik a mikroszoft-féle multis történelemhamisítás, jól implementálták az 1984-et.
Mivel pedig akkora galiba nem lett belőle, az embert nem kellett eltávolítani. -
hevepapa
senior tag
Ez a (szerinted) félkegyelmű hülye hittérítő jelenleg Senior Product Manager beosztásban van az MS-nél, előtte Senior Software Engineer volt. Szerinted aki egy hivatalos MS konferencián tart előadást az beszélhet mindenféle faszságot ami nincs előtte egyeztetve a vezetéssel? Na de ez mellékszál. Ez azért vezető hír volt akkoriban minden komoly és bulvár IT sajtóban. A Microsoft hol cáfolta hivatalosan ezt a hírt? HA meg nem cáfolta, akkor az annyit jelent hogy egyetért vele. Mutass már légyszíves egy linket 2015-2020 közt, ahol az MS nyilatkozik, hogy bocs a Nixon gyerek hülyeséget beszélt, és bizony lesz majd fizetős új windows verzió a 10 után is.
" Mindenki más hülyesége meg kb. magánvélemény szintű dolog, hiába msft-os alkalmazott."
Ja.. a multiknál már csak úgy megy, hogy beszélsz a cégről megalapozatlan hülyeségeket a cég konferenciáján a későbbi üzleti stratégiáról - amiből világhír lesz - és utána nem rúgnak ki másnap.Ne vicceljünk már kérem.. ezt te sem gondoltad komolyan
-
ricsip
addikt
a faszi hittérítő volt (evangelist a msft besorolása szerint), nem fejlesztési igazgató. Nagyjából bármi faszságot mondhat, csak hogy embereket vegyen rá msft termékek használatára. Ezért kapta a fizetését. Kb. mint egy szendvicsember, csak nem kell táblát hordania, sem jelmezbe öltöznie. Amit mond, az nem a gazdája hivatalos álláspontja, arra kb 4-5 CxO ember, meg sajtós kapcsolattartó jogosult. Mindenki más hülyesége meg kb. magánvélemény szintű dolog, hiába msft-os alkalmazott.
-
Usgyi
aktív tag
Várható volt, de ettől még gusztustalan húzás, hogy ezzel próbálnak mindenkit a Win11 felé erőltetni...
-
hevepapa
senior tag
"Vmi hülye msft alkalmazott elszólta a hülyeséget,"
Ez a valami hülye Jerry Nixon, a Microsoft fejlesztési vezetője volt, aki a Microsoft Ignite konferencián mondta ezt 2015-ben. Ezt a Microsoft mint cég, sohasem cáfolta meg hivatalosan, sőt a későbbi nyilatkozataikban is ezt sugallták. -
ricsip
addikt
Ez is bekerül majd hibásan a történelemkönyvekbe, mint ahogy gates is tagadja a 64kb mindenre elég lesz-t, meg az internet se azért alakult ki h. atomtámadás esetén is működőképes maradjon. Vmi hülye msft alkalmazott elszólta a hülyeséget, aztán a minden faszságra fogékony méghülyébb ITbulvármédia meg ezt is kiírthatatlanul elterjesztette.
-
Kelori
tag
Amúgy csak nekem dereng valami halvány emlék arról, hogy a win10-et anno mintha azzal a csatakiáltással indították volna hódító útjára hogy ez lesz az utolsó windows, és csak ezt fogják patchelni a továbbiakban?
-
cinemazealot
addikt
Ha az M$ nem forgalmazza tovább a Win10-et, attól még le lehet majd tölteni az oldaláról a telepítő csomagot? Vagy jobb ha még hó végéig letöltöm az összes verziót, hogy egy esetleges későbbi telepítéshez bármelyik meglegyen?
-
-
Most nem azért, de még a 10es is durván bugos, erre már 11, de azt még a 10es szintjére sem hozzák majd fel, és jön a 12, miközben épp azon filózom, hogy a 10es helyére hetest rakok, mert azzal kvázi semmi bajom nem volt sose?
-
hevepapa
senior tag
válasz
Trailblazer #26 üzenetére
Van egy 8 GB-s GTX1080-as VGA-m a fenti procihoz. Nem vagyok egy hardcore gamer, de a tavalyi játékok 95%-a high / ultra grafikán 55-60 fps sebességgel ment FHD-ban. Ez meg nekem bőven megfelel egy 21,5"-os 60 Hz-es monitoron
Átlagos használatnál meg 5-15% a CPU kihasználtsága. Szóval nem kifejezetten bontószökevény a masinám - csak a Microsoft szerint...
-
hevepapa
senior tag
válasz
Én talán, talán át is állnék, de őszintén szólva semmi kedvem kidodni ill bagóért eladni a fél gépemet, hogy utána aranyárban vegyek a régivel szinte megegyező teljesítményű cuccokat? Mert egyébként meg az i7-6700K procim meg az Asus Z170 Pro Gaming alaplapom teljesen megfelel mindenre amire használom. OK, tudom, hogy fel lehet hackelni erre a gépre is, de basszus... ha már vettem egy legális 10-et amiről elvileg lehetne upgradelni 11-re, akkor ne kelljen már barkácsolgatnom a 11-hez.
Szóval. az MS kb. bekaphatja! -
-
codec
senior tag
Nevetséges! Win11 még mindig 1000 sebből vérzik, de egy "kiforrott" rendszert kukázzunk..
Hát részemről Win10, és még jó darabig marad is. -
icp1970
senior tag
Persze haladni kell a korral
A nem dagadó zsebbel rendelkező user meg cserélheti majd le pl az Intel 8.genes vagy AMD AM 4-es gépét, mert nem lesz kompatibilis majd a Win 12 vel.És a lényeg. Venni kell komoly zsetonért úgy gépet,kényszerből a WIN 12 mellé. Hiába jó lenne még a régi is. Mi ebben a haladás?
-
DraXoN
addikt
A támogatással nincs baj a power módokat illetőleg (sok kört futottam a dolgokkal, nem az a baj). Elvileg úgy látszik ott "rendben" minden (nem vagyok otthon, fejből nem tudom mi is van most ott mint válasz, de semmi gond, bios-ban sincs letiltva semmi.
Egyszerűen a rendszer a monitort se tudja kikapcsolni ... ha beállítok képernyővédőt akár 1-2 perce (próbaképp kipróbáltam), sose kapcsol be... valami folyton ébrentartja a rendszert (de a rendszer logok alapján "nincs semmi" ami ezt művelné).
HA én kérem menjen a gép aludni, akkor elmegy, majd fel is ébred 1x.. másodikra is megkérve hogy aludni menjen már nem ébred fel újra (olyankor van log bejegyzés, de csak anny, hogy a power config felébresztette "ismeretlen okból").
További fura tünet, a virtuális gépek (docker, virtualbox) nem jól működnek (folyton újraindulnak). -
StanDoFF
tag
válasz
Ennek valószínűleg oka van. Pl az, hogy egy jól működő netezős pár éves pc-t is le akar cseréltetni, mert nem kompatibilis a 11-el. Mókolni nem akarnak (vagy nem értenek hozzá), így marad a 10-es.
Egyébként az a vicces, hogy az én 12 éves pc-men is simán elketyeg a 11, mókolás után, de hivatalos forrásból. -
Komplikato
veterán
Húúú, de sietnek. Akkor nem csak pletyka, hogy közel a Win12? Csóri W11 meg a W8.1 sorsára jut?
-
ricsip
addikt
futtatás: beírod cmd.exe -> kiválasztod h. futtatás rendszergazda módban.
A megnyíló cmd ablakban beírod ezt: powercfg /A (nagy A betű) majd entert nyomsz.
Ki fogja írni milyen alvó energiagazdálkodási állapotokat támogat a rendszer (S0, S1, S2 stb.) , és ki írja azt is hogy ha valamelyik pl. S1, S3 stb. nem támogatott, illetve hogy miért nem.
Pl. a rendszer firmware nem támogatja az S1-et, vagy a Modern standby (S0 network connect) miatt nem engedélyezett az S3.
A firmware-s letiltás esetén BIOS-ba belépve esély van rá hogy vissza lehet kapcsolni v. kehet engedélyezni. -
icp1970
senior tag
Igen .Nálam is ezt csinálja, egy 10 genes HP notin. Tulajdon képen folyamatosan zaklat a Microsoft a Win 11 re való átallással
Nem is értem hogy ez az üzlet politika ellen nem léphet fel semmilyen szervezet? Fogyasztó védelem vagy valami ilyesmi? Nem tudom, nem vagyok jártas ezen téren.
-
DraXoN
addikt
Nekem mondod? hetente kérdezi telepítem-e a 11-et, mert "letöltődött a gépemre"
... hiába törlöm le, újra letölti magát.
(mondjuk az egész gépem újra kéne telepíteni mert nincs alvó módja a rendszernek, monitort se kapcsolja ki soha és van pár fura dolga... 1x próbaképp felraktam a 11-et update formályában, hátha kijavítja a 10 működési bajait, de nem, az is hibás volt, azt vissza is állítottam úgy egy 3-4 óra után az egészet... alaposan átnéztem a futó folyamatokat és hálózati kapcsolatokat, elvileg nem zombi, nincs vírus fertőzése, de valami nagyon megsérült a lelki világában, csak egy komplett újratelepítés segíthet rajta... ). -
icp1970
senior tag
Kezd most már nagyon undorító lenni a Microsoft Win 11 politikája. Agresszív és erőszakos.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
A win11 liszensszel is aktiválhatod a windows 10-et.
Lassan jöhetne már a windows 12 is! -
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
Üzleti lépés, hogy a Win11 felé terelje az átlag felhasználnókat. Semmi meglepő nincs benne, lassan másfél éve kint van a Win11....
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
Miért?
-
Taranti
senior tag
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
M$ rájött, hogy az oprendszerek terén is jó üzlet a fizetős DLC...
Szerk: Az se baj, ha bugos. -
Vikitorony
tag
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
Nyugi, Hardveraprón még egy jó 5-10 évig úgyis lehet venni - akár cégre is.
-
Trailblazer
veterán
Nagyon elhamarkodott lépés ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest