- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
L_YKing #93070 üzenetére
mind1, a RM tobb gólt rugott igyis-ugyis nézve, ha levonom is tobb lett, meg ha nem, akkoris
ezt meg erre jatszak egyelorecsicska BM a fel orat 10 emberrel jatszo 12. Leverkusen-nek se tudott gólt rugni a hetvegen Vidal-l meg a tobbivel a palyan (be is buktam rajta 50k-t)
tényleg ez csapat akar BL-t nyerni? copjanak lovatRM a cseresoraval is verte a LL kisebb csapatait aktualis Kassai nelkul is
az a gol, amit a biro megadott
BM-nek golhelyzete sem volt, abbol mit adjon meg (les)gólnak oda? -
MdewC
nagyúr
válasz
L_YKing #92966 üzenetére
Biztos, hogy próbálnak változtatni, nem féltem őket.
Remélhetőleg mi is folytatjuk az építkezést és még 1 évig kiélvezzük a mostani védelem generációt. Aztán nálunk is várható változás hátul, ami nem kis feladat lesz, ezért jó a foci, arra kell nekünk is törekedni, hogy fent tartsuk a minőséget.
Ilyen szempontból a Barca sincs könnyű helyzetben.
-
Jaffa75
őstag
válasz
L_YKing #92836 üzenetére
nem állhat a bíró sem minden alkalommal (de sosem?
) a legideálisabb helyen, de biztos igyekszik...
Néha tényleg lehet takarás, de akkor miért nincs két bíró, mint a kosárban, vagy a kézilabdában, vizilabdában??? Ezeknél a pálya is jóval kisebb, és mégis.. Kettőből egy csak láthatná, hog ymi is volt, vagy megvitathatnák!
Soká lesz ez a videóbíró még, pedig jó lenne... (még akkor is, ha most a Real szerzett több előnyt a tévedésekből)
Zava: de, épp így - teljesen jogosan! Illetve így adtak meg egy spanyolt, amit befújtak, de nem volt az! 1-0 helyett 0-1?? Na ez a nem mindegy...
Richie:
ige, ez nyilván hátránya (és kap is a Real bőséggel ilyen gólokat, amikor középre belövik üres területre a két középpályán ácsorgó védő között).
-
válasz
L_YKing #92818 üzenetére
szerintem tegnap pont ilyen meccset láthattál, ez nem a csapatokon múlt. nyilván hülyeség azt írni, hogy ilyen, meg olyan tuti volt a meccs a játékvezetői hibáktól eltekintve, mert nem lehet ettől eltekinteni. de szerintem mindkét csapat kihajtotta magát és baromi színvonalas találkozó volt. persze a habfehérek felé húz a szívem, de próbálva objektív maradni azért a két meccs alapján jobb volt a real. tegnap csak a lényeget megnézve 12 vs. 2 kaput eltaláló lövés (amiből az egyik ugye a tizi volt). vagyis hát a lényeg nyilván a 4 vs 2 gól
-
KisTücsök
addikt
válasz
L_YKing #92686 üzenetére
Nálunk most van egy costa, de a túloldalon legalább 3. Már ha érted...
__szami: Az IsteniDiego a kínai pletyka óta nem annyira Isteni. Pedig még egy kicsit itt lehetne fejben, de úgy látszik neki már mindegy. Vigyázni kell a 2. sárgával, mert láthatóan erre utaznak a musok. Természetesen azért Hazard faragása sem maradhat el, amit eddig nem nagyon akar büntetni a bíró.
maticsot miért nem faragja senki? Pedig de szép lenne.
-
BenHans
addikt
válasz
L_YKing #92445 üzenetére
Gratulálok Németország... Undorodom a politikájuktól és a háborodott madametól.
-
MdewC
nagyúr
válasz
L_YKing #92423 üzenetére
Nem tudok tippelni, csak bízom egy szoros Juve továbbjutásban. Ehhez pedig nem árt egy kis szerencse, mint, ahogy a BL ezen szakaszában, ilyen csapatok között az is szükséges.
BagyulaJ: A Srácoknak kurva keményen oda kell állni, ki kell hajtani a belüket, aztán bízni a véksőkig. Mást nem tehetünk.
-
válasz
L_YKing #92423 üzenetére
azért nincs az a bajnokság lefutva még szerintem. ahogy most a barca beleszaladt egy zakóba ugyanúgy a real is beleszaladhat. szerintem ezt most a clasico fogja eldönteni. kérdés, hogy kiben marad több kraft 23-ára, mert mindkét spanyol csapatnak nagyon kemény ez a bl sorsolás. esküszöm még én is izgulok a mai juve-barca előtt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L_YKing #92176 üzenetére
hát ott lehet nem is..
de menj el majd egyszer Prágába, véged lesz.
legutóbb nekem most Amsterdam volt rohadt jó, elvitt az ott lakó helyi vendéglátóm egy sörcsapodába, ahol kérlek szépen ilyen jelleggel mérik ki a sört, nagyüzemi szinten
hát az valami csoda volt. falon tábla, rajta kb 8 féle, és ennyi. világos, barna vagy opál, lehetett választani. kinyomták neked egy nagy, gömbölyű pohárba, de úgy hogy túlfolyt mint állat, ahogy kell, és meg kellett várni míg lecsepeg, aztán parancsolj. eszméletlen finom volt -
cyberkind
félisten
válasz
L_YKing #92151 üzenetére
Történelmi fordítást hajtottunk végre a bíróval a PSG ellen, és ti mégis a játékvezetőkkel vagytok elfoglalva. De amikor a Real Madrid egy lesgóllal nyerte meg a BL-t, senki nem szólt egy szót sem."
Így már helyes is a mondat illetve az állítás, ennek ellenére a PSG megérdemelten szopta be ekkora előnyről.
-
MdewC
nagyúr
válasz
L_YKing #92075 üzenetére
Hát engem se kövezzen meg senki, de amint befejezi az asszony a vacsit, átkapcsoljuk egy filmre.
(A kommentárt pedig már nem is minősítem, ennél én személy szerint többet várnék, mert hülyére veszik a nézőket. A csapatot nem bántom, ennyi van bennünk, a nyár szép volt, de ezt a meccset már nem kell erőltetni.)
-
NyxNyxNyx
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
L_YKing #91694 üzenetére
Várom is. Egy önbizalom növelő győzelemre lenne szükség.
A BL meccsről pedig annyit, hogy talán nem a bekkeljük végig a 90 percet andalító gondolatsorral kellett volna pályára lépni. Pláne nem úgy, hogy ők egy francia csapat és nem is kicsi és általában nem nagyon van szükségük arra, hogy bajnoki meccseken nehezebben megszerzett előnyt szervezetten védekezve megtartsanak. Emery pedig lehetett volna annyira éles látású, hogy ezt nem élesben próbálja ki, és nem a BL-ben, vagy legalább nem egy ilyen szintű csapat ellen.
Le lettek focizva, oké szerencse is volt benne, meg színészet, de nem tudom igazán sajnálni őket mert én azt mondom, ha úgy állnak ki mint Párizsban, akkor most nem kellene erről beszélgetni.Ettől függetlenül persze gusztustalan néha a játékvezetés, de ez még nem is volt annyira, mint az Ovrebo féle Chelsea - Barcelona. Kéne valami rendszer, hogy legalább a döntő fontosságú eseteket azonnal felül lehessen vizsgálni.
Ez a BL szezon nekem mondjuk a saját csapatom miatt is idegtépő, mert csoportelsőként, pont a Chelsea-t megelőzve a 16 között az Arsenal ment tovább büntetőpárbajban és rendes játékidőben is csak tiziből volt egy góljuk. Ez egy szerencsétlenség sújtotta csoport volt, így utólag kijelenthető.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
L_YKing #91691 üzenetére
segítek: az egyik egy BL meccs volt, amit sokan néznek (pl én is megnéztem a city monacót, meg a barca psg-t is, pedig egyik csapat sem szívügyem, hogy szépen mondjam), ráadásul másnap millióegy újság írt a botrányos bíráskodásról, tehát elég sok emberhez eljutott, elég sok embernek lett róla véleménye. a másik egy bajnoki egy sereghajtó ellen, ami a BL-hez képest a kutyát sem érdekli. így kevesebben nézik, kevesebb embernek tűnik fel, ha szar a bíró. (csak hogy saját példámnál maradjak, én a meccs vége előtt 10 perccel tudtam meg, hogy egyáltalán van meccs, akkor anyázott a barcás haverom, akivel épp chateltem, hogy vezet a depor. na most ha arról is csak így szereztem tudomást, hogy megy a meccs, akkor valószínűleg képben leszek a meccsen történt bírói tévedésekkel...nem.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest