Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Hieronymus veterán OK. lehet, hogy én vagyok a troll. Vagy nem én vagyok a troll, hanem te.. " ... a fő gondod az, hogy nem tudod elképzelni, hogy mesterséges rendszer "öntudattal"/akarattal rendelkezzen, úgy általában autonóm legyen, mint egy szén alapú élőlény." Ez nem elképzelés kérdése. Nekem lehet elképzelésem. Neked is lehet elképzelésed. De az elképzeléseinknek legfelljebb tippeléses alapo van köze a leendő valósághoz. 
 Én nem vagyok előítéletes a mesterséges intelligencia ügyében. De ez nem jelenti azt, hogy nem tudom elképzelni a mesterséges intelligenciát. Csak nem töltöm fel hiedelmekkel az elképzelésemet."Nem tudom miért bízol ebben, mint pl. valami ezoterikus okból." 
 Nem tudom miért nem bízol ebben, mint pl. valami ezoterikus okból."Én nem akarom senki lelki nyugalmát megzavarni, de nem javít az esélyeinken, ha az emberek tömegesen a homokba dugják a fejüket." 
 Ez a te fixa ideád. Továbbra sem tudsz racionális indokot hozzárendelni az állításodhoz.
 Nyilván vannak/lesznek veszélyei a mesterséges intelligenciának. De nem vagyok látnok veled ellentétben, hogy mindenféle ismeret nélkül állapítsam meg a veszély formáját és mértéket. Ráadásul minden hasznos eszközünk automatikusan veszélyforrás is számunkra. A késel elvághatod bőröd. A kerékkel átmehetsz a lábadon. Akár amputálhat is.Mottó: 
 MInd meghalunk, csak nem egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest