- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Angol vagy Magyar az a Win98/Me?
Még amikor a Riva128 új volt, én vettem egy Diamond Viper330-at, és azzal sem ment a magyar Win95, Win95 OSR2, csak angol nyelvű Win-nel ment. A hiba nagyon hasonló volt: nincsen semmi újraindulás, csak egy teljesen fekete képernyő.
Ha a Gef4-el is csak magyar win-nel van gond, akkor vagy a MS vagy az nVidia nem igazán törődik ezzel -> azóta jópár év eltelt, bőven lett volna idejük kiavítani a hibát. -
Jano
senior tag
Én is jártam már így egy géppel aztán próbálgattam az exe file-okat és az egyikkel sikerült, azt hiszem valami hardver vizsgálatot is végzett előtte.
-
kzsolti
csendes tag
Üdv!
Köszi az újabb biztatásokat a setupcore.exe használatára. A következő újratelepítéskor tuti kipróbálom. -
Dr. Ernő
tag
Más megoldás is van!
A Win98 telepítését a ''setupcor.exe''-vel kell startolni, de csak csupasz particióra! -
kzsolti
csendes tag
Köszi a tanácsokat szerzek valami kártyát és megpróbálom. Azért elég gáz egy ilyen hiba.
-
Ahogy Localhost is írta, vedd ki a GF4 kártyát és tegyél bele valami régebbi kártyát, PCI buszos is lehet. Azzal telepítsd fel a Windowst, majd a szokásos eljárás szerint cseréld ki a kártyát. Így menni fog a telepítés.
Mellesleg a GF4 MX kártyákkal is előfordul ez a ''baleset''. -
Drizzt
nagyúr
nálam nem volt ilyen gond, hányszoros agp-jü a kártya? Hol áll meg a setup? A scandisk végigmegy?
-
localhost
Közösségépítő
Korábban Vertic ezt írta:
''Azt hiszem a fórumon már előkerült a probléma. A gf4-es kártyák (lehet, hogy csak a ti?) nem működnek együtt a win98 setupjával. Az egyetlen megoldás, hogy egy másik kártyával felrakod, aztán vissza a gf4 a telepítés után.''
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7186[/L] -
kzsolti
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Próbáltam felrakni win98/me-ot erre a konfigra.A partícionálás formázás ok,de a telepítő indulásakor fekete képernyő és megáll az egész. Az XP minden gond nélkül felmegy. Nem használom a Raid-et.
Tud valaki valami megoldást?
A7V8X GBL,SATA,1394,R133-UAY BIOS 1008
Msi G4ti4200
Maxtor 6Y06L0
256MB 333DDR
LG dvd
LG író
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest