- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Aktív témák
-
donci56
csendes tag
Minden segítséget köszönök!
A probléma a táp volt. Már a sírás határán voltam és elvittem egyik kollégámhoz a masinát. Ott kipróbáltuk az alaplapot és kiderült, hogy a táp a bibi. Ilyet még nem láttam. Talán Ti is tanulhattok belőle.
A ventillátorok forogtak. A winchester pörgött. Az alaplapon a zöld led égett. Mégis a táp volt a gond.
Itt is sikerült belenyúlnom a tutiba, mert elmentem az egyik céghez és kértem egy
tápot. Ott ajánlották a Chieftech-et 16eFt-ért. Mondom nincs olcsóbb egy kicsit? Mire simán ajánlott egy másikat. AeroCool talán a neve. Itthon kibontottam és ki szeretném próbálni (tehát nem terheletlenül), feldugom rá az alaplapot... Csattanás biztosíték leverve. Többet a táp meg sem mozdult. Utána elmentem a Bluefishbe (Örsön) és vettem egy Chieftech-t. Most ezzel ketyeg a masina.
Az adataim rendben vannak.
Még egyszer minden segítséget köszönk.
Szevasztok
András -
Trak
addikt
Próbálkozhatsz itt is:
Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
nem arra gondoltam, h kicsi, hanem h konkrétan halott (de ezek szerint nem az)
további lehetőségek/okok:
cmos clear jumperrel (csodákra képes)
letört kondi (forrasztópáka csodákra képes)
klinikai halál
szerk:
(az adataidat miért félted, nem a biosban tároltad) (ugye?)
[Szerkesztve] -
donci56
csendes tag
Tisztelt Topiklakók!
Nagy bajban vagyok. Nem indul a tárgyban említett alaplap. Még a BIOS sem
jelentkzik be. Lehúztam róla mindent, memóriát kivettem és megpróbáltam indítani
és semmi válasz. Videokártyát cseréltem szintén semmi. Csipogás nincs, a
monitor sötét marad.
Van valakinek tippe, hogy mit lehetne még kipróbálni. Marha nagy a gáz. Teli van
pótolhatatlan adatokkal és dolgoznom is kellene vele.
Minden segítséget előre is köszönök!!
András
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest