- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
donci56
csendes tag
Minden segítséget köszönök!
A probléma a táp volt. Már a sírás határán voltam és elvittem egyik kollégámhoz a masinát. Ott kipróbáltuk az alaplapot és kiderült, hogy a táp a bibi. Ilyet még nem láttam. Talán Ti is tanulhattok belőle.
A ventillátorok forogtak. A winchester pörgött. Az alaplapon a zöld led égett. Mégis a táp volt a gond.
Itt is sikerült belenyúlnom a tutiba, mert elmentem az egyik céghez és kértem egy
tápot. Ott ajánlották a Chieftech-et 16eFt-ért. Mondom nincs olcsóbb egy kicsit? Mire simán ajánlott egy másikat. AeroCool talán a neve. Itthon kibontottam és ki szeretném próbálni (tehát nem terheletlenül), feldugom rá az alaplapot... Csattanás biztosíték leverve. Többet a táp meg sem mozdult. Utána elmentem a Bluefishbe (Örsön) és vettem egy Chieftech-t. Most ezzel ketyeg a masina.
Az adataim rendben vannak.
Még egyszer minden segítséget köszönk.
Szevasztok
András
Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest