Hirdetés

Aktív témák

• twine

veterán

Valaki el tudná magyarázni nekem elég szájbarágosan,hogy a biosban milyen beállitásokkal tudnám elérni,azt hogy a proci 2000+ként tehát alapon menjen,a memoria pedig 333-on?szerintem valahol itt lehete a gázom,csak az a problémám hogy egyre erösseb a gyanum hogy itt valami hibás és nem én vagyok (annyira) hülye! :(( szoval hogy most az hogy bootoláskor 166mhz-et ir ki a memo orajelének ezt nem értem hogy ez most igy jo e vagy valamit állitani kellene! De hogy mit azt nem tom :(( szoval hogy azt látom hogy van ott olyan hogy sync akkor megy gondolom szinkronban!akkor viszont 133mhz-et ir ki a memora tehát ha ezt valahol nem tom hol 2szerezi akkor 266! De nem arrol volt szo hogy ezek az xp-k tudják a 333-at? ha tudják hogy tudják?
    és ha nem akkor hogy tudom a memomat aszinkronban 333-ra birni? vagy vagy ha by spd-n van akkor már elvileg 2szerezi és 333-on indul el a memom?és az alaplapőom lenne szar? azért inditja mindig ujra a gépem?de nagyon sürünkb 2percenként! a 3dmakot nem is tom futtatni az elsö tesztnél kilök a windowsba :((

Aktív témák