Hirdetés

Aktív témák

• Dite

csendes tag

Sziasztok!
    Szeretnék venni egy NF2-es lapot. Az ár miatt Abit, vagy Asus jöhet szóba. Mivel szükségem lenne a serial ATA-ra is, így az NF7-S és az A7N8X-Deluxe között kell döntenem. A deluxe, vmivel drágább, viszont az szimpi, hogy passzív hűtés van rajta, ugyanis jó lenne, ha csendes lenne a gép. Még nem tudtam dönteni, mert nagyjából átnéztem a kapcsolódó tokicokat, de mindkettőről írtak jót is, meg rosszat is. Szóval, most nem is kérdezném meg, hogy szerintetek melyiket vegyem meg, mert semmi értelme nem lenne...
    Inkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen procit vegyek hozzá. Én a Barton 2500+ -ra gondoltam. Ennél drágábbat nem akarok venni. Húzni egyelőre nem akarom, de ha mégis, akkor milyen steppingest érdemes keresgélni??
    A procihoz adott hűtő állítólag jó, és csendes is. Sajnos nem tudom, milyen márka. Vajon, ha kicsit húzni akarom, akkor elég lesz ez a hűtés??
    Másik kérdés a memória... 333 Mhz-es, vagy 400-as??? duálban, vagy csak szimpla??? Persze, erről szó volt már több helyen, de nekem vhogy nem tisztult még le a dolog. Én ugyan egy kukkot se értek a számítástechnikához, de józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy ha a duálban hajtott 400-as DDR alig hoz pár % teljesítmény javulást, akkor bőven elegendő a 333-as duálban. Valószínűleg, így sem tud mit kezdeni a proci ekkora memo sávszélességgel.
    Egy ismerősömtől kapnék egy GF2 MX400-as vidkarit (4*AGP) Jó ez ezekbe a lapokba??? Nem szeretném, ha vmi elfüstölne.
    Hát, lenne még kérdésem, de így is túl sokat írtam már...
    Előre is köszönöm a válaszokat!
    Üdv.
    Dite

Aktív témák