Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri Krueger
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már irtam, csak gondoltam mégegyszer hogy többen is lássák miről is sirok hátha jobb ötleteket kapok meríthetek
Enyém volt a 9142 es hozzászólás... és még néhány utánaproc.amd athlon 64 x2 3600+ dobozos socket am2
alaplap: Gigabyte Ga-M55S-S3
memória : 512mb 533mhz samsung DDR2
Pioneer 112D dvd író
asus radeon eax 1600pro silent 256 mb ddr2 pciE videokártya
250 Gb seagate 7200rpm sata II 16mb winyó
Táp 400w codegen 20 tűs 24tüs átalakítóvalA problémám ezzel a konfiggal hogy xp felmegy naturon de bármit akarok telepiteni crc hibás..(daemon tools imagek, gyári programok játékok, vistat sem tudok felrakni)
Driverek a legfrissebbek
Bios felfrissitve a legujabbraCserélve próbálva volt : ram , proci, hdd, táp, kábelek , alaplap(most jött vissza gariból állítólag tökéletes)
A letöltött programjaimmal nincsenek problémák de később azok is hibáznak :\
Létezhet az hogy a videokártyám miatt csinálja ?
Eszembe jutott hogy mikor elöször frissibe raktam össze a gépet a videókártya driver telepitése megakadt és kifagyott a gép.. ezután driver csere volt és müködött csak mint irtam eléggé forró nem kézmeleg hanem megéget ha hozzá nyúlok.Mivel eléggé forró
Egyedül a vga-t nem cseréltem még minden egyebet mást igen..
Esetleg proci hütő ? 2600rpm, 44 fok
Tápcsere holnap lesz márkásra...Várom az ötleteket!
Köszönöm -
Feri Krueger
csendes tag
Szóval ma bemegyek az üzletbe az elvileg jó alaplapért és kiderül hogy tudom e cseréltetni ,mert én kompatibilitási hibákra gyanakszom, pedig szerintem ennek igy mennie kellene ebben a konfigban.A legjobb hogy megkérdeztem az eladót és közölte ez igy jó és müködni fog... Kompatibilitásra nincs gari ha meg be akarom velük teszteltetni a teljes náluk vásárolt gépet alkatrészenként 800 ft ért csinálják csak nem értem ezt is mire fel, vagy ne háborodjak fel ?
kiment 80e ft és nemtudom használni a gépem
Bocsi hogy itt sirok de tényleg nemtom mi legyen várom mielöbbi válaszokat!
Elöre is köszi! -
Feri Krueger
csendes tag
Bocsi nem vagyok valami jól fogalmazó tipus és elnézést a helyesirás hibákért!
Utolsó ötletem hogy cserélek proci hűtőt, pedig az is alig ment és gyári. -
Feri Krueger
csendes tag
Sziasztok sürgős segitség kellene teljesen tanácstalan vagyok.
A konfig a következő.proc.amd atholon 64 x2 3600+ dobozos socket am2
alaplap: Gigabyte Ga-M55S-S3
memória : 512mb 533mhz samsung memó DDR2
Pioneer 112D dvd író
asus radeon eax 1600pro silent 256 mb ddr2 pciE videokártya
250 Gb seagate 7200rp sata II 16mb winyó
Táp 400w codegen 20 tűs 24tüs átalakítóvalAz a nagy nagy problémám hogy miután feltelpitem a a windowst és bármit akarok telepiteni az önkitömöritési ciklusban elszáll.. mint pl sérült cab file vagy winrarnál Crc hiba vagy daemon toolsos telepítéseknél. Néha az msn elfelet betöltödni vagy sérül vagy nem tud betöltödni .
Ha sikerül is feltelepiteni bizonytalan ideig müködik.
Próbáltam cserélni memót , winyót ide-st és sata változatot is, processzort am2 sempronnal próbáltam. de a hiba továbbra is fennál.
Túlvagyok bios frissitésen is és a legújabb driverekkel is próbálkoztam.
Eredmény ugyanaz.
Ezután fogtam az alaplapot kizárásos alapon és bevittem az aqua computerbe hogy nézzék meg mert sztem rossz. Ma hivnak hogy mindne ok vele.
Akkor most mi van ??Jelenségek müködés közben: proci 37 fok alaplap 30fok , videokártya modhatni forró, az alaplapi chipset hütő szintén elég forró.
Viszont a proci ventilátora lassan forog de a hütöborda is csak langyos gondolom ez majd változik ahogy emelkedik a hőmérsélet.
próbáltam hűteni az alaplapi chip hűtőt de ez sem vezetett eredményre.
Tápot is raktam bele(420W) igaz nem márkásat de ugyanaz a hiba.
Ha lejjeb veszem a biosban a beállitásokat minimumra és 1900mhz helyett 1000mhz en megy a cucc akkor ritkábban lép fel a hiba.
Szóval teljesen használhatatlan a cucc.Ami érdekes a windows telepítés jól felmegy (xp)
,de vista már megint csak sérült állományokról sír pedig az adathordozó tökéletesen hibátlan.
Várom az ötleteket tényleg kifuladtam ötletem sincs.....kuka ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen Threadripper 1920X processzor 12x3.5GHz TR4
- Intel i7 6850k 2011v3 processzor tökèletes működéssel
- Intel Core i5-4590 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.70 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- Intel Core i5-4570 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.60 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- Intel Core i5-10400F + ajándék Cooler Master hűtő
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest