- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
Aktív témák
-
putti
aktív tag
válasz
kamikaze boci #20 üzenetére
''- Ha jól értem, az egér a dokkolóban van, amikor a villogást tapasztalod (vagyis a szenzor nem lát semmit, a levegőben van).''
Na mégegyszer megpróbálom érthetőbben elmondani az első hozzászólásomhoz képest.
Tehát :
- Az egérhez járt 4 újratölthető elem.
- Egy rádiójelvevő ami egyben elemtöltő is.
A négy elemből 2 megy az egérbe és kettő a töltőbe.Tehát ha az egeremben lévő elemek kimerültek, nekem csak cserélgetni kell a töltőben lévővel.
Namármost, hiába kapcsolom le a gépet teljes áramtalanítással, az egerem addig világít, amig ki nem veszem belőle az elemeket. Ebből kővetkezően elképzelhető, hogy bios jumperrel meg tudom oldani ezt a problémát? Egyáltalán probléma ez? -
putti
aktív tag
válasz
kamikaze boci #20 üzenetére
Akkor mégiscsak igaz a jumper az alaplapon.
De ha igaz akkor melyik ez a jumper? Hogy tüntetik fel? Biosban melyik ez a beállítási funkció?
Az egeremnek nincs dokkolója, egyszerűen csak van. Tök mindegy, hogy merre van (egérpad, vagy csak a levegőbe néz),akkor is világít.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest