- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Philips LCD és LED TV-k
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Itt csak ez a fajta szín van:
Sztem ez a szebbik is, mondjuk még nem találkoztam a másik színűvel élőben...
Sztem teljesen mind1, hogy melyiket veszed. Ha számít az az ezres, akkor vedd az olcsóbbat, ha nem akkor a drágábbikat. 800 vagy 1000dpi mindenre bőven elég, én is ''csak'' 800dpi-n használom a 718bf-emet.
[Szerkesztve] -
ates84
tag
Nincs mit
Van ''alátétem'': SteelPad QcK [link] (2500 HUF amúgy)
Nagyon jól csúszik rajta, és még sosem tapasztaltam, hogy pontatlan lenne, hibázna vagy ugrálna az egérkurzor (játék közben sem!). Szóval, ha az ár-minőség arányt meghazudtolva, azaz olcsón akarsz szuper egeret - akkor ne tétovázz!
Nem vagyok elfogult amúgy, mert volt lehetőségem kipróbálni már több féle egeret (pl Microsoft 1.1a, Logitech G5, Genius Ergo 520 + 525) Ezek közül a G5 viszi a pálmát, viszont árban nagyon durva... Sőt egyes tesztekben az X7-esek verték a G5-öt szóval, akkor miről beszélünk?
Ennyi pénzért ez tökéletes választás! -
ates84
tag
Hi!
Ha jól tudom az x718BF 2000 DPI-s míg az x710BF 1000 DPI-s. Nekem x710BF egerem van és nagyon elégedett vagyok vele. Január eleje óta van meg. Semmi gond nincs vele. Nekem bőven elég az 1000 DPI. FPS játékokhoz is bőven elég (pl Counter-Strike-hoz). Szerintem annyira nem fontos az, hogy kétszer annyi a DPI. Nyilván elvileg turbósabb optikája van vagy ilyesmi, de sztem nem számottevő a különbség.
Ahol én lakom ott az x718BF 400Ft-tal kerül többe mint a 710-es. Szóval sztem tök mind1. Amelyik lesz a boltban, vagy amelyik szimpatikusabb, azt vedd meg.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SSD kibeszélő
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest