- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Itt csak ez a fajta szín van:
Sztem ez a szebbik is, mondjuk még nem találkoztam a másik színűvel élőben...
Sztem teljesen mind1, hogy melyiket veszed. Ha számít az az ezres, akkor vedd az olcsóbbat, ha nem akkor a drágábbikat. 800 vagy 1000dpi mindenre bőven elég, én is ''csak'' 800dpi-n használom a 718bf-emet.
[Szerkesztve] -
ates84
tag
Nincs mit
Van ''alátétem'': SteelPad QcK [link] (2500 HUF amúgy)
Nagyon jól csúszik rajta, és még sosem tapasztaltam, hogy pontatlan lenne, hibázna vagy ugrálna az egérkurzor (játék közben sem!). Szóval, ha az ár-minőség arányt meghazudtolva, azaz olcsón akarsz szuper egeret - akkor ne tétovázz!
Nem vagyok elfogult amúgy, mert volt lehetőségem kipróbálni már több féle egeret (pl Microsoft 1.1a, Logitech G5, Genius Ergo 520 + 525) Ezek közül a G5 viszi a pálmát, viszont árban nagyon durva... Sőt egyes tesztekben az X7-esek verték a G5-öt szóval, akkor miről beszélünk?
Ennyi pénzért ez tökéletes választás! -
ates84
tag
Hi!
Ha jól tudom az x718BF 2000 DPI-s míg az x710BF 1000 DPI-s. Nekem x710BF egerem van és nagyon elégedett vagyok vele. Január eleje óta van meg. Semmi gond nincs vele. Nekem bőven elég az 1000 DPI. FPS játékokhoz is bőven elég (pl Counter-Strike-hoz). Szerintem annyira nem fontos az, hogy kétszer annyi a DPI. Nyilván elvileg turbósabb optikája van vagy ilyesmi, de sztem nem számottevő a különbség.
Ahol én lakom ott az x718BF 400Ft-tal kerül többe mint a 710-es. Szóval sztem tök mind1. Amelyik lesz a boltban, vagy amelyik szimpatikusabb, azt vedd meg.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brave
- További aktív témák...
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest