- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN #1614 üzenetére
Nos akár ts-en is tudunk egyeztetni.
-
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN #1611 üzenetére
Nos ez a program nálam is csak ennyit csinál. Nem is erőltettem. Ha windowsban működik akk sztem jónak kellene h legyen.
Még csak azt sem tudom javasolni h nézd meg a késleltetést, hisz a bal gombot nem lehet szerkeszteni. Az egy lenyomott gomb után működik 0 szünettel.
Esetleg profilt vált a játékban/játékra? És meghülyül? Furcsa hiba, ez olyan mint mikor belaggolsz ha meglátod az ellent. Menj fel üres szerverre próbálgasd. Esetleg ha feljössz a győri felderítők hc hq szerverére akk közvetlen tudnék segíteni. Megnézem h lősz e vagy mi van...
Azért fura hiba, mert a bal gombhoz nem tudsz hozzányúlni sehogy, nem tudod elállítani.
-
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN #1609 üzenetére
Ha lenyomod késik?
Na ott valami szoftveres hiba van. 1000Hz a kommunikáció?
Windoswban akár paintben, vagy akár másban nem késik? -
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN #1607 üzenetére
Melyik gombot nyomod?
-
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN #1603 üzenetére
Őszintén szólva olyat akartam, de csak XL750BK-t tudtam keríteni. + a tüzes egér jobban tetszik.
Próbáltam a G400at, G500-at is rövid időre. Egyik sem jött be. Össze kell hasonlítanod h bejön e a fogása a többinek.
Mert nekem bizony cod4 alatt töbször előfordul hiába nyomom a gombot érzékelhetően később reagál.
Fejtsd ki bővebben.(#1605) etejedu: Perpill nekem is: HID-kompatibilis egér
-
boogie84
veterán
válasz
Kicsizso #1594 üzenetére
Üdv!
Tök mind1 h milyen a felbontásod akkor is a max dpit használd. Ha túl érzékeny akk a vezérlőpultban vedd vissza a mozgási sebességet!
Kommunikációs sebességet pedig 1000Hz-re.hogy lehet testre szabni hogy gyorsabban lehessen lőni
Nyomd gyorsabban a bal gombot, vagy mit akarsz gyorsabban lőni? Ha a bal gombot programozod ismételt bal gomb lenyomásokkal akk windowsban meghülyül a rendszered. Persze tudsz profilt állítani mielőtt elindítod a cod-ot. Akkor ez működik.klikkelés sebességét kell állítani
Erre megint csak azt tudom írni h nyomd gyorsabban.(#1595) batai15:
súlyozható minden nagyon fasza.
Totál felesleges.De drivert fel kell rakni ahhoz hogy a tripla lövés működjön?
Nálam nem kellett feltenni: XL750BKpontos célzás érdekében teljesen ki van kapcsolva az egér gyorsítás.
Miféle gyorsítás?hogyan tudom az egér gyorsítást kikapcsolni teljesen?
Windows-os gyorsítás van kikapcsolva vagy mi?Pontos célzás érdekében:
max dpit használd. Ha túl érzékeny akk a vezérlőpultban vedd vissza a mozgási sebességet!
Kommunikációs sebességet pedig 1000Hz-re. -
-
boogie84
veterán
válasz
killer095 #1585 üzenetére
A másik hogy játékok közben a makrózható gomb vagyis a 7-es számú a görgő mellett nem ugy mukodik ahogy szeretném! ha (bf3) belenagyitok a fegyver scopjába akkor a gomb nem reagál ha csipőbol lövök akkor igen ez miért van? havernak egy 50BH tipusu van és azon működik!
Ez a mostani egeremen nekem is így van. Az előző x750f-nél működött akkor is ha a jobb gomb le van nyomba, ergo ha célzok. Egyenlőre nem jöttem rá hogy kell megcsinálni.
Ami viszont fontos lehet neked a bf3hoz, h azzal a 3 4 golyóval amit leadsz az acog használatával semmire sem mész főleg ha normál módban játszol. Ezen felesleges fennakadni.Ha rájössz bevéshetnéd a topicba a megoldást, mert kíváncsi lennék rá. Macrot nézegettem az if paranccsal h jobb gomb lenyomva és akkor lő, is lő de ehhez és parancs kellene.
-
boogie84
veterán
válasz
Hakan Sukur #1551 üzenetére
Üdv
Most vettem én is egy BK-t. A driver amit a mini lemezen találtam az már jó hozzá. Ugyanakkor csak USB 2.0-n üzemel.
Másnál is van olyan gond h amikor bekapcsolom a gépet akk visszaáll zöld azaz 800×800 as felbontásra? Végig kell nyomkodnom h 3600-on menjen. Szoftveresen be lehet állítani h mindig egy adott beállításon menjen, de azt hiszem nem így kellene működnie. Ha 3600-on hagyom és újra bekapcsolom a gépet akk menjen már 3600-on akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest