Aktív témák
-
Exodium
újonc
Sziasztok! Lenne egy elég nagy gondom, számomra. Megvettem a A4Tech PK-910H webkamerát mert tök jól néz ki, youtubon néztem Unboxing videókat, hát.. mondom megveszem és kipróbálom milyen.
Amikor teszteltem (skypen,gif programon,akármilyen olyan oldalon amihez kell webkamera) Eléggé gyatra a minősége, beakartam állítani a skypen a konfigurációkat, beállításokat de csak az élességet,fényerőt(ami szinte csak háttérfényerőt ad, ami nagy szar, mert szürke lesz az egész kinézete) A többi viszont szürkén volt, magyarul nem lehetett módosítani.
Driver nincs rajta, ha kellene rá, dobhatnátok kérlek egy linket,illetve adjatok tippeket hogyan kell beállítani. Köszi!KÉRLEK IRJATOK MERT EDDIG SENKI NEM VÁLASZOLT SEHOVA AKÁRHOVA IRTAM MINTHA HÜLYÉNEK NÉZNÉNEK. XD
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged