Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
Én a fatal1ty-t nem ajánlanám! Igen sok közöttük a hibás!!! Én is pont megszívtam vele és a nagykerben azt mondták elég sok jön vissza....
-
Balu77
őstag
Nah nekem már tárgytalan... Vettem corsair-t, elég szépen megy.
Igaz nem volt olcsó..... -
Balu77
őstag
Én úgy tudtam, hogy az egész országban nem lehet kapni 512MB-os 566/600Mhz-es a-data ramokat. Most akkor az aliensbe mégis van? Úgy hallottam hogy ott is csak úgy adják, hogy majd valamikor honzak...
-
Balu77
őstag
A ramokkal semmi gond ott, a gond az, hogy 4x 256-ot használsz! 2x512-vel kéne inkább próbálkoznod. 4 modul használatánál már fellépnek bizonyos korlátok... Gondolj csak bele, a memóriagyártók az összeválogatott ramokat párban adják, de olyanról még nem hallottam hogy 4-et válogattak volna össze... nem véletlenül!
-
Balu77
őstag
1szerüen csak annyit mondhatni, hogy nagyon jók ezek a memóriák! Csak már nekem is lenne!
-
Balu77
őstag
Ehhem! Kicsi utánajárással most végre felfedném akkor az igazságot!
Miért is nincs A-data memória? Nos a válasz: Az A-data szerződés kötött a Dell-el és emiatt gyakorlatilag az egész régió kiesett az ellátásból. Szal akinek nagyon kell, az vagy vesz Dell gépet, vagy külföld. De azt még hozzátenném, hogy letörjem a kedélyeket, hogy ausztriában sem kapni. Jópár cégnél meg lett érdeklődve és ők is hasonlóan mint itthon csak annyit tudtak mondani hogy majd kapnak szállítmányt (majd valamikor) akkor lessz.... -
Balu77
őstag
Hát elkeserítő híreket kaptam. Az egyik nagykerben utánaéreklődtem és azt mondták hogy már jó ideje rendeltek, de még nem kaptak. Szal a beszállítóknál van valami gáz.
Hát szerény országunk csak ennyit érdemel? -
Balu77
őstag
Na igen, külföldön sokkal többmindent kapni. Az USA-ban pedig még olcsóbb is, pl. a digitális kamerák féláron. Most ezért csak nem ugrok ki a tó túlpartjára!
-
Balu77
őstag
Hát igen, és még a pénzt sem sajnálom! Igaz a KHC-V81 Hyper 6 hűtő 9k-s ára kicsit húzós volt, de legalább ütős a téma.
-
Balu77
őstag
Ma megpróbálok még 1 nagykert leinformálni, hogy mi a helyzet, de egyenlőre a listájukban úgy szerepel hogy talán rendelésre tudnak hozni. A memórián kívül mindenem megvan 1 új géphez. Ha már egyszer van jó cucc, legyen már memo is hozzá!
-
Balu77
őstag
Nekem 2 kell !!
-
Balu77
őstag
De elég, csakhogy sehol sem kapni!
-
Balu77
őstag
Na igen, a szállítmányról jó lenne hallani valamit!
Hát ezt éredemeljük mi? Nekünk nem jut már? -
Balu77
őstag
Látom van ott eladó, de ahogy néztem már elkelt....
-
Balu77
őstag
No most akkor lesznek ramok, vagy sem? Jó lenne már végre valami!
-
Balu77
őstag
Na ugye megmondtam, hogy több embernek is kell!
-
Balu77
őstag
Szerintem elég sokan vannak, akik akarnak venni. Nem csak a fórumra kell szűkíteni. Itt Pécsen amikor körbeérdeklődtem, több helyen is mondták hogy nem vagyok az egyedüli aki ilyet szeretne. Országos szinten tuti lenne rá nagy igény. Mondhatni igen sok AMD64 procit tulajos ilyet szeretne.
-
Balu77
őstag
Na szóval, ha minden jól megy és az elmélet gyakorlattá lép elő, akkor jövő héten lessz. Amúgy név szerint melyik nagyker hozza ezeket? Csak azért érdekelne, mert akkor itt a helyieknek tudok szólni hogy melyik nagykerből tudják majd hozni.
Ja és egy kicsit nem ide vágó kérdés: DFI LanPartyUT nF4 Ultra-D alaplap esetleg nem érkezik? Állítólag ezt sem kapni a nagykereknél és nekem pont 1 ilyen kéne.
[Szerkesztve] -
Balu77
őstag
Na igen, az ár is fontos! Az engem is érdekelne!
-
Balu77
őstag
A jövő hét nekem kiváló! Az itteni (pécsi) beszállítónk szerdán jár pesten, remélem így csütörtökön már valami jó hírrel fogadnak. (pl. hogy végre tudtak szerezni) Ha nem jön össze, akor irány Bp. nem vacakolok tovább.
Pontosan milyenek érkeznek arról nincs némi infód? -
Balu77
őstag
Hát jól jönne minden segítség! 2 db 512-es modulra volna szükségem.
-
Balu77
őstag
Help!
Pécsen lakok és sajnos itt sehol nem kapni ilyen memóriát. Valaki tudna segíteni hogy Bp-en hol lehet még ilyet kapni? Sajna nem ismerem a pesti üzleteket és ezért jól jöne némi info. Most az egész orszában ilyen tuning memória hiány van, vagy csak Pécs ennyire falu? -
Balu77
őstag
Nagyon sok jó kis infót leírtatok ide! Engem még az érdekelne, hogy pontosan ezek milyen időzítéseket kómálnak. Egy AMD-s configba lessz majd pattintva és 500-on fog menni előreláthatólag (hacsak nem emelek egy kis feszkót a procinak). A kérdés, hogy érdemes-e 566-ost venni, mert az 500-on jobb időzítéseket fog vinni, mint az 500-as?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest