Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
 - 

anulu
félisten
válasz

Deluxe00

üzenetére
						nálam a monitor 3+, a DVD-ROM 5+, a DVD-RW 2+, ház/táp 2+ évesek. a többit viszonylag sűrűn cserélem. bár szeretném, ha a mostani egerentyűm sokáig állná a sarat. szerintem ezt az alaplapot egy ideig nem fogom lecserélni, illetve a RAM-okat sem. CPU és VGA könnyen cserélhető

- 

- 

törölt tag
válasz

Deluxe00

üzenetére
						Várj még egy picit az új sorozatra, ápr. 4-én kezdik terjeszteni, SSE3, fejlettebb gyártástechnológia...
Nem tudom amúgy milyen prociról váltasz, de állítólag igencsak arcbaverős az A64 sebessége (tehát megéri)!
 De vigyázz, ha jól tudom, itt már csak növelni lehet a szorzót, s nem hinném, hogy alapból 285x7-en menne...
Persze, majd akinek van ilyenje, az elmondja, mennyi is az annyi.
 - 

törölt tag
válasz

Deluxe00

üzenetére
						#1963-ban nem ezt írják, s Anulu is a MHz-re megy, ezért most nem tudom, mi is a pontos felállás. Lehet, hogy ekkora frekvencián a rosszabb időzítések mellett is a memvezérlő limitálja a sebességet?

Egyébként nF2-ben 2-2-2-2-11-en érdemes üzemeltetni, úgy a leggyorsabb! Kíváncsi vagyok, mit megy az A-Data!
szerk: 650 körül?! Neked nem A7N8X-E Deluxe-od van?

[Szerkesztve] - 

anulu
félisten
válasz

Deluxe00

üzenetére
						nem mondom, h 600-on rosszul pörögne szegény, de Lódarázzsal szemben iszonyat maximalista vagyok...
 (meg sokaktól hallottam (főleg azoktól, akik személyesen is ismernek), hogy elmebeteg vagyok 
 erre rá is akarok szolgálni! 
) holnap nekiállok, oszt' lesz, ami lesz 
 ha kell 3-6-6-12-2T-vel hajtom ki a DDR650-et, de azon leszek! 
 úgyis SuperPi-vel fogom tesztelni, ott pedig kijön a sebességkülönbség, illetve, ha vmi stabilitásbeli gond van 
szvsz 3,2-t még hosszú távon bírni fogja, felette már nem kéne erőltetni a dolgot.
[Szerkesztve] - 

anulu
félisten
válasz

Deluxe00

üzenetére
						600-on papír szerint 3-4-4-8-2T. amúgy DFI-ban amilyet akarsz, ha meg mered adni a 3,5V-ot
 mellesleg meg nem tudom, hogy mennyit akarsz kihajtani belőle, de ha vhogy sikerül ~630-640MHz környékére feltornázni stabilan, akkor pls vágd a fejemhez, h milyen időzítesekkel, mekkora fesszel. előre is thx! nálam 3,0V a plafon a VDIMM-re. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
 - ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
 - G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
 - Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
 - Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX

- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
 - Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

egy ideig L tudok lenni az S939-el 

De vigyázz, ha jól tudom, itt már csak növelni lehet a szorzót, s nem hinném, hogy alapból 285x7-en menne...

Most nagyon megfájdítottad a szívem... 
 (meg sokaktól hallottam (főleg azoktól, akik személyesen is ismernek), hogy elmebeteg vagyok