- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
User1
tag
válasz
J.J. András #22 üzenetére
mindössze az ati illesztő progiját, az MMC-t és a remote controll szedtem le és telepítettem fel, [volt olyan hogy a régebbi mmc-t cseréltem le újabbra (felülírta) ]
-antenna a helyére
-hangkarit összekötni a vga-val.
beállítani a csatornákat és kész.
sztem egyszerű. -
J.J. András
őstag
Valaki segtísen please, írja lépésről lépésre, hoygan lőtte be a saját AIW-jén a TVt...... okés ???
-
J.J. András
őstag
valaki, ha tud, nekem is segíthetne pár infóval.... /9800Pro AIW és nincs egyenlőre TVkép -UPC a TVszolgáltató/
na, most már eljutottam odáig, hogy felismeri a WMD a Theater chipet, bent vannak az audio-, video eszközök közt azok az ATI Theater cuccok....
ellenben, ezt 5.2-es Catalysttel értem el, a 4.8-al valami miatt nem ment a WDM instaláció.... aztán most szedem le a 5.2-höz a MultiMediaCentert , mert az még a 4.8 mellé csatolt 8.03-as MMC volt , amit fel akartam varázsolni....
de elvileg ez okozhat összeférhetetlenséget, hogy egy újabb driver mellé (v5.2 Catalyst), egy régebbi MMC-t (v8.03) teszek fel ???
jah, nem tudom, de majd remélem megmondjátok, hogy Hydravision, meg a sok cullang (AudioCD, ATi DVDcoder stb. ) mind kellenek ?? ,mert simán feltoltam a MMC-t, amiben csak a TV opció volt, semmi AudioCD, DVD, FilePlayer, EAZY..., LaunchPad stb. , de ettől a TVnek mennie kellene, nem ?
jah, másik érdekes dolog, hogy TV settingsnél (jah, configurációs varázsló simán lefutott, mindenre DMA -> Soundcard +/- interface jó volt) csak Composite és S-Video bejövő kábelt lát, és nem látja a Koax kábelt , gondolom ennek kellene lennie a TVcable vagy hasonló elnevezéssel.....
jah, se német, sem magyar régióval nem ment.... PAL-B PAL-I PAL-H kipróbálva, de csak a fekete kép van....
még egy: az AIW VGAn van egy LineOut belső csatlakozó (tüskés).... erre rádugtam egy belső audiókábelt (amit DVDramhoz kaptam) majd a hangkari CD-IN részébe a lapos-fejes részt .... ez így jó, vagy helytelen ??
hangkari egy OEM Creative SB Live 5.1, amin egy sorban van 10 db tüske, mellette AUX-IN, CD-IN, SPDI-IN, meg valami.... és egy SPI-OUT külön, a kari seggén
-na, leszedem az 5.2-höz való össze cuccot, letúrom újra az ATI cuccokat, de addig valaki tippel, vagy ötlettel szolgálhatna..... előre is köszi
u.i.: remélem nem volt nagyon szétszórt a mondanivalóm.... -
Doviziozo
aktív tag
és mennyibe fáj egy ilyen? persze ha nem titok! .D
-
Doviziozo
aktív tag
végül is mindegy, a másik 256 bites, ráadásul aiw-er , így tutti jobban megéri, még akkor is ha 10 k-val több!
Egyébként az aiw az milyen gyártmány lenne? -
Doviziozo
aktív tag
A powercolor kártya az nem aiw, ugye?
-
kíváncsi
őstag
SZia thx!
Én ebben gondolkodok most ATI AIW RADEON 9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/CATV/VIVO, 8X AGP, Model ''ALL-IN-WONDER 9800 PRO'' -RETAIL .. BBA-s. Vagy szerinted inkkább ezt ? :
POWERCOLOR ATI RADEON 9800 Video Card, 256MB DDR, 128-Bit, DVI/TV-Out, 8X AGP, Model ''R98E-PD3'' -RETAIL
10 rugó különbség van köztük.
az igaz, hogy melegszik a 9800pro aiw mert elég sokan mondták már?
[Szerkesztve] -
Füly
aktív tag
de brut a magyar országot át álitottam német országra ahogy mondtad(mert upc-s vagyok) és igy minden cssatornán jön hang!!!tök frankó csak nem értem hogy aha magyarvan beállitva van akkor mért nem jön.!!!!!!Kösszi mégegyszer!!!!!
-
Füly
aktív tag
ok kösszi ezt megprobálom,mert az van hogy a az a javitást már leszedtem a microsoft oldalárol fel is raktam meg ujra rakta minden szoftvert az atihoz,megtalálta az állomoásokat(igaz ugy hogy hungary) de most az van hogy csak a tv2nél van hang a többinál csak servegés...nekem egy erősitő vabn rádugva a gépre a kábel amit adtak hozzá azt megbedugtam a hangkareszba(aufigy2),gonodlom jo helyen mert a tv2nél jo hang de többinél nem..ez mitől lehet?kössz i előrei s
-
Don Vittorio
őstag
Plusz uninstallálja az egész már feltelepített csomagot, és uninstallnál szedesse le az addigi beállításokat is. Aztán manuális törlése az összes MMC vagy ATI kezdetű könyvtárnak, különösen a Documents and Settingsből. Aztán újraindítás, aztán újra telepítés. Telepítés végén elindítani a TV nevű programot, amely egyrészt végigkeresi a csatornákat (saját tapasztalat, UPC esetén azt kell hazudni, hogy Germany, mert akkor talál meg minden csatornát), másrészt megkérdezi, hogy az audio hova van csatlakoztatva. Ha a hozzá adott kanócköteget használja, akkor a jack csatlakozót dugja a hangkártya line-in lukjába, és ezt jelölje ki. Onnantól megy a dolog.
-
Füly
aktív tag
nah szal van egy ilyen bba 9800pro aiw-om,kérdés hogy hogytudok tvzni vele,leszedtem mindent szoftvert az ati oldalárol(catalyst,multimediacenter,remote wonder)de nem tom hogy tudok tvzni,már a upcnek a kábele is bevan dugva.Szal ha vkinek van egy ilyen all in wonderes karesza lécci segitsen.már a manulat is megnéztem az se ir semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest