- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
- Mixa -
tag
Mit mondjak nekem SZÜKSÉG az ami meghozta a változást ugyanis tegnap este a régi 30AS Quantum kattant 1 nagyot és álombaszenderült. Nem sikerült felkeltenem csak másnap reggel. Nagyon tettszik a vinyó, desing-os tettszetős külső, finom a tapintása és számomra High-End kategóriát képvisel. (Tudom SCSI stb. az igazi). :)
De ha a Quantum nem rendetlenkedne, nomeg tavaly nem esett volna le az asztalról és télen nem téptem volna ki a gépből a BAD-es hibái miatt és nem rúgtam volna bele 2-őt, szóval ha működne, mint hőskorában. Na akkor nem vettem volna újat. :DDD
Lényeg, hogy aki most akar vinyót venni annak csak ajánlhatom, aki meg nem akar annak biztos van már jól működő vinyója, (vagy nincs pénze). -
- Mixa -
tag
SP1614N Samsung, 3év garral, 8MB cache-el, (160GB). 120-ast akartam de nem volt így drágábban ugyan de 41Khuf-ért meglett. Halk, melegszik, mint sparhel és így első telepítésnél lassú, majd gyors.
Ugyanis hülyén telepítettem (Linux,98,XP) + a partíciók, de lényeg, hogy amikor végre elkezdődött rendesen a telepítés, na akkor elég gyors volt. Még azért persze tesztelgetem.
Jah villámkérdés, miért nincs vagy 3 hete 120GB-os ebből a szériából?
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assetto Corsa EVO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest