Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Ploszi
senior tag
hehe, én most vágattam egy bazi nagy téglalapot a ház tetejére, oszt már benne is csücsül a hőleadó radiátor :)
-
_Volkovy_
nagyúr
Okos jószág az..Pusztán egy gondolat jutott eszembe erről:az ATX szabványban hogyhogy nincs benne a ház tetején is a ventilátorhely kialakítása?
-
Ploszi
senior tag
na meg alulról fölfelé :DDD bár ezt a meleg levegő amúgy is tudja :DDD
-
nemetha
csendes tag
bocs a láma kérdésért, amikor utoljára raktam össze gépet, még nem voltak 8 cm-es tápventi helyek a házakon...
szóval: hogy kell berakni az ilyen ventit: fújja be a levegőt a házba vagy a házból fújja ki? :F
köszi a választ!
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Update 08.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest