Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Winner_hun #896 üzenetére
Arrafelé laksz?
Nekem az alsó, felső, középső Göd eléggé egybefolyik. Az összes részén jártam már, de mindig autóval mentünk és sosem tudtam, hogy épp melyik részén voltunk.(#895) rt06:
Mármint szerinted biztos. És nem okoskodok hanem ténymegállapítást végzek.(#898) Ramius:
Én egyszer sem találkoztam a hirdetésekkel. Ha több emberhez eljutna akkor biztos, hogy tódulnának a pestiek is. Én is el akartam menni most, de közbejött valami.(#899) föccer:
Ez így eléggé ellentmondásos. Privát parti, de mégsem.De ha tényleg csak a régi motorosok összejövetele az egésznek a célja akkor szóljatok és nem erőlködök itt tovább.
-
föccer
nagyúr
Csak ismételni tudom magamat. A tábor célja nem az, hogy sokan legyünk ott. Sokkal inkább az, hogy a régi motoros banda találjon egy helyet, ahol legalább egyszer összejöhet pár sörre meg cigire.
Semmi össznépi banzáj, pláne nem klikkesedés. Természetesen mindenkit szeretettel várunk, de aki annyira nem hajlandó, hogy felemelje a seggecskéjét és feliratkozzon egy telekocsira, az bocs, így járt.
üdv, föccer
-
Ramius
őstag
A tavalyi tábor topicjának a linkje kint volt a hsz-ek feletti reklámcsíkon, ha jól emlékszem, az ideinek a linkjét meg Anna szórta be mindenhova. Szóval ne mondd, hogy nem volt reklámozva. Szanazug meg nincs az isten háta mögött, Gyulától 10km-re van, odáig meg elvisz a 44-es főút. De vegyünk egy jobb példát: Soltvadkert. Viszonylag középen van, az is jól megközelíthető, még pestről is. Jöttek? Nem.
Köszi.
-
Huma
addikt
Több ember megy el = több új megismerhető tag = új barátságok születése.
Sosem árt, ha a ember új arcokat ismer meg. Szélesíti a látómezejét. Új, érdekes egyéneket ismerhet meg.
Aki nem való oda az úgyis lelép egy-két nap múlva és sosem megy el többet a táborba.
Ráadásul lehet "klikkesedni" is. Nem muszáj 50 embernek egy tömegben lennie. 5x10-es csoportokban is lehet szalonnát sütni 5 tűz felett.
Szóval sok hátránya nincs a több résztvevőnek. -
Winner_hun
félisten
Az Felsőgödön van. Alsón van tó, pecázni is lehet, a homoksziget ott van mellette. Az alsógödi homoksziget sokkal jobb mint a felsőgödi mert ez homokos és nem kavicsos. Sátrazni lehet a szigeten meg szerintem a Feneketlen tó és a sziget közötti MHSZ (most nem tudom mi a neve) téren - réten. Ott lehet bográcsozni is.
A szigetre akkor a legjobb átmenni ha előtte volt egy kis szárazság mert akkor a "Kisduna" nem olyan magas (lásd itt)Homokszigetről egy kép meg még egy
mod: igaz van gát, de ha túl magas a vízállás akkor az is necces. Bár ekkor csak a homoksziget esik ki.
Minden esetre tudok képeket csinálni a környékről ha érdekel valakit... -
Huma
addikt
Nem olyan biztos az. Szanazug az isten háta mögött van. Göd pedig Bp felett, egy jól megközelíthető helyen. Szerintem jóval többen bevállalnák a tábort, ha nem kellene attól tartaniuk, hogy elvesznek a messzeségben.
Szerintem inkább csak azért mennek el kevesen ebbe a táborba, mert senki sem tud róla a szokásos tagokon kívül.(#891) xuldar:
Ha van kempinglehetőség akkor tuti nem drága. Nem egy turista paradicsom. -
föccer
nagyúr
No, hirtelen felindulásból megcsináltam a 9. tábor topikját. Gondolom igény van/lesz rá
üdv, föccer
-
-
Huma
addikt
Legközelebb hol lesz? Lehetne közelebb Budapesthez.
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
-
ZoZ77
csendes tag
válasz
PindurAnna #874 üzenetére
ááááá....csak lecsót ne
, bár ha azt veszem a meggyes sörböl bírtam inni, meggyes lecsó
,na azt azért talán nem kéne
-
rt06
veterán
válasz
PindurAnna #872 üzenetére
"bekaphatod"
lecsosan? kocs, kihagyom ;p
-
Loretto
veterán
Mekkora jó lenne, ha valaki jönne seedelni...
-
Richard!
addikt
válasz
PindurAnna #867 üzenetére
jövőre megyek
-
Huma
addikt
válasz
Az szép.
Nekem az egyik ismerősöm egyszer holtrészegen a wc helyett kiment pipikélni az erkélyre aztán meg be akart mellém feküdni az ágyba. Nem igazán toleráltam. -
rt06
veterán
válasz
jah, pl mikor valakinek hajnal otkor megszolal a telefonja, es harom percen keresztul nem talalja azt...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Richard! #860 üzenetére
csak annyira szolidan, hogy éjfélig én fenn voltam, aztán aludtam vagy 3 órát, kimászok a sátorból és van aki nem találta a sátorbejáratot mert akkora lyukat nem egyszerű ám megtalálni
aztán bevilágítottam neki az utat a sátorba
pont ez a lényege, hogy a varázst ott átélheted, mert néha olyan dolgok vannak, amit nem lehet leírni, mert annyi jóóóó
-
-
Huma
addikt
Szóval várható valamilyen élménybeszámoló? Ez már a nyolcadik tábor volt, de érdemleges szösszenet még nem jelent meg róla. Szerintem sokan kíváncsiak lennének rá.
A legközelebbit majd megírom én, ha elmegyek.
Már régóta tervezek egy ilyen összejövetelen való részvételt, de eddig mindig közbejött valami. -
Richard!
addikt
válasz
Winner_hun #855 üzenetére
köszi
és mi van egy ilyen táborban? pia-party látástól hányásig?
vagy csak szolidan iszogattok?
-
rt06
veterán
válasz
PindurAnna #857 üzenetére
igen, megvan mindenkie
-
Huma
addikt
Kár hogy nem tudtam elmenni. De majd legközelebb. Esetleg nem ír valaki egy átfogó cikket képekkel tűzdelve? Kíváncsi vagyok a táborra és a résztvevőkre.
Ha kell, akkor cserében írok magamról és küldök képet is. -
rt06
veterán
privat uzenetben, email cimmel lehet jelentkezni a kepekert (csak az jelentkezzen, aki megjelent a taborban)
-
SAMYka
senior tag
A képeket akarom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444444444négynégynégy
-
Richard!
addikt
Mikor lesz a 9.?
-
Varoz
addikt
válasz
PindurAnna #846 üzenetére
és aki nem?
-
darál0w
Jómunkásember
képeket a mélyen tisztelt publikum ugy kapja meg, mint tavaly?
-
Loretto
veterán
Nyoh a képeket hol lehet leszedni? Vlad nálad fent van minden?
-
Sianis
addikt
Nekem is jöhet a torrent link.
-
xuldar
addikt
válasz
PindurAnna #835 üzenetére
Ebből kéne animált gif
Vaze Rami, erre a 31 képre vártunk ennyit?
Anna: Egy? Kettő!
-
Nimrod
addikt
Letöltéshez linket nekem igényesen, köszöntem.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
PindurAnna #837 üzenetére
miért miért... hogy mobilnettel nyissa ki a sört
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Ramius
őstag
válasz
PindurAnna #835 üzenetére
Na de kérem! Ezt gyerekek is olvassák...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
PindurAnna #834 üzenetére
ohhh amikor Anti Sianis sörösfarkát nyalja
kééész vagyok attól a képtől
köszönöm a képeket
-
Ramius
őstag
válasz
PindurAnna #829 üzenetére
Tök egyszerű az oka. Először rendkívül lusta voltam, aztán meg úgy elfelejtettem, ahogy kell.
De egyébként sem szabad elkapkodni, most, hogy lecsengett a többi kép, jobban fogtok örülni ezeknek.És hogy tovább bonyolítsam a helyzetet, ftp-re toltam fel. Ha Vladi úgy gondolja átteszi majd torrentre, ha nem akkor tolongjatok nálam privátban a linkért.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Feltöltöttem még este a Xuldar képeit. Rami mit csinál még ilyen sokáig? Tavaly is ő töltötte fel későn
Zozy is csinált képeket telefonnal..
-
xuldar
addikt
A képek Ancsánál vannak, feltölti. Utána jöhet a torrent. Gondolom, már csak az enyéim hiányoztak. Vagy legalábbis nem voltak meg.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
PindurAnna #825 üzenetére
Ott vannak a képek.
-
rt06
veterán
kuldtem mindkettotoknek ftp elerest
p.s.: anna, azt utolag lattam csak, hogy a tied meg megvan a tavalyi privat is, de mar mindegy, kaptal uj jelszot
-
Nimrod
addikt
Majd valaki nekem is küldjön hozzáférési infót a képekhez, köszi!
-
rt06
veterán
válasz
PindurAnna #819 üzenetére
holnap (a kotekedok kedveert: ma) adok tarhelyet es akkor hozzam johetnek (csak eppen szetkurtam a szerverem)
-
PindurAnna
Közösségépítő
Képeket hová tölthetem fel?
-
darál0w
Jómunkásember
sajnálom, hogy lemaradtam...és gyanítom nem vagyok ezzel egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest