Hirdetés
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
A tábort megelőzően volt több ph találkozó is, ami konkrétan Budapesten volt megszervezve. BVSC talik, Szentkirályi utca stb. Ezekből a talikból nőtte ki magát a tábor, az ottani társaság egy része jár most is táborba, így ez az elmélet bukott.
Elnézésedet kérem, ha téves következtetéseket vontam le, volt már rá példa, hogy olyas valaki aki nem volt lent a táborba azon méltatlankodott, hogy túl messze volt. Te is ezen rágódsz már egy ideje, teljesen feleslegesen
Mindösszesen annyiról van szó, hogy a táborba járók többsége a keleti országrészből jön. Ezért a táborokat igyekszünk keletre szervezni. Ha végig olvasod a táboros topikokat, akkor mindig az van, hogy a helyszín választást csak valamikor nyár elején véglegesítjük, természetesen a topikba járók véleményének figyelembe vételével. Nincs az, hogy na b+ itt lesz, vagy jössz vagy nem.
Egy szó mint száz, a leendő táborlakók választják a helyszínt és nem a tábor helyszíne miatt jönnek a táborba.
Kár erről többet beszélni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Nem szereteotípia. Az elmúlt 8 tábor tapasztalata alapján elmondható, hogy a mindenkori táborlakók legalább 80% az ország keleti feléről érkezik, függetlenül a rendezési helyszíntől.
Egyébként nem kezd unalmas lenni ez az értetlenkedés? Te is azt mondtad, hogy ott leszel, mégsem voltál. Az már lényegtelen, hogy milyen okból. Pontosan ugyan az az ígérgető magatartást folytattad, mint az n+1 fórumozó, akit sosem láttunk a táborban. És persze lehet azt mondani, hogy mi lett volna ha itt lett volna a szomszédban, de nem a tapasztalat mást most.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #908 üzenetére
Nimrodon kívül volt egyáltalán új arc? Képeket végig nézve nem nagyon. Pedig gépházas, írásnál nagyobb hirdetés itt az oldalon belül nem is lehet.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Csak ismételni tudom magamat. A tábor célja nem az, hogy sokan legyünk ott. Sokkal inkább az, hogy a régi motoros banda találjon egy helyet, ahol legalább egyszer összejöhet pár sörre meg cigire.
Semmi össznépi banzáj, pláne nem klikkesedés. Természetesen mindenkit szeretettel várunk, de aki annyira nem hajlandó, hogy felemelje a seggecskéjét és feliratkozzon egy telekocsira, az bocs, így járt.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, hirtelen felindulásból megcsináltam a 9. tábor topikját. Gondolom igény van/lesz rá
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Jah, egyébként szombaton Kecskemét mellett fogunk eljönni. Ha kell valamit elhozni, akkor szóljatok.
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
Nem, sajnos nem lehet
De most nézem Elvirát. Budapest-Gyula 3.700. Oda-vissza 7.400, két személynek 14.800. plusz buszjegy Gyuláról ami szerintem még 250 ft/fő/út, tehát oda-vissza két főnek +1k.
Tehát összesen háztól házig kb 16,5k háztól házig, ha csak 1-1 bkv jegyet kell venni és majd 4 óra az utazás.
A gázolaj ktg meg ~10-11k és 3 óra alatt háztól házig. Persze tudom bele kell venni az autó egyéb fenntartási költségét is, de ez nálam adott.
Winner: Pályán megyek, úgy csak 3 óra.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Egyébként az északi, vagy a déli oldalon leszünk?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #581 üzenetére
A más piába beleférnek a non alcohol tartalmak is. Csak "a" betűvel kezdődjön a neve.
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
Ja elég kárász életű volt, ha lehet így fogalmazni.
Most nézem a császárszállási pólót (az van most rajtam) és tényleg rajta van a HA is. Amikor az első ilyen pólótervet készítettük (2008-ban) akkor asszem még nem volt rajta.
No mindegy, jó így is, csak mint ötletet vetettem fel.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #444 üzenetére
Hajrá!
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #371 üzenetére
1500+/-200ból ainkább a pluszt küldtem. Max megy a közös kajába.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #369 üzenetére
Vedd úgy, hogy szóltam.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #352 üzenetére
Épp olyan emberek, jól írod. Tehát eldöntik maguktól, hogy lejönnek-e vagy sem.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #346 üzenetére
Bog volt a 2008-as táborban is. Nem túl gyakori, de megfordulnak. Inkább a régi bvsc-s talikon voltak jelen. Racecam-el is ott találkoztam, meg sok-sok öreg motoros nagybetűssel. Péterke, Batman, Grafi és még lehetne sorolni....
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #334 üzenetére
Ha nincs újabb szavazat az utolsó frissítés óta, akkor igen. Délután/este frissítem az első hsz-t és a topik címét.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #316 üzenetére
Az első hsz-ben még az szerepelt, hogy kb májusig jó lenne eldönteni. Mivel eléggé nagy volt a szórás az esetleges időpont javaslatokra, így kértem a tisztelt társaságot, hogy márc 31.-ig szavazzuk meg.
Nem sietség, de ahogy ng is írja jobb minél előbb tudni az ilyesmit. Szerintem sokan vannak úgy, hogy nem kapnak bármikor néhány nap szabit. Ismerek olyan céget, akik január első hetében leirattatjak a dolgozókkal, hogy ki, mikor akar elmenni szabira az évben.
Szóval nincs ez elkapkodva.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Szombatig lehet szavazni az időpontokra. Aki nem tette még, kérem nyilatkozzon.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #291 üzenetére
Zsír. Ment első hsz-be.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #277 üzenetére
Frissítettem a szavazás eredményét.
Köszönet a táblázat vezetéséért Annának.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #286 üzenetére
Tudja már a penész, hogy hogy volt. Lehet, hogy csak rutinból kattintottam át off-ba
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #279 üzenetére
Oké, updateltem a képet és beteszem a hsz linkjét az első hsz-be is.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #277 üzenetére
Az én szavazatom: augusztus 2-5.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #268 üzenetére
Aztaku.....
Ez nagyon kemény.
Bódogat minden druszámnak.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Jaaa, oké, nem szóltam
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #233 üzenetére
Igen, Szanazug már korábban fixálva lett, mivel nem volt egyéb, jelentős alternatíva bedobva.
Az időpont szavazást betettem az első hszbe is.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Én az augusztus elejét láttam, hogy a többségnek jó lenne.
De akkor most hivatalosan is indítsuk el a szavazást, hogy mikor legyen a tábor.
A: július 19-22.
B: július 26-29.
C: augusztus 2-5.
D: augusztus 9-12.Szavazni lehet március 31.ig.
Volt esetleg más javaslat az időpontra vonatkozóan?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Időpont fixálható?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna #216 üzenetére
Pisiszex?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Akkor augusztus 2-5 ig fixálható?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #139 üzenetére
Igen, ott.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest