Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VivienF
újonc
Üdv!
Pár napja töltöttem le a 8 Ball Pool játékot és még ma délelőtt játszottam vele, de délután már nem akart be engedni a játékba.
Folyamatosan csak tölt és egy idő után kiírja hogy nincs internet kapcsolat pedig a wifi-vel semmi gond nincs.
Csatoltam egy képet,hogy hol is szokott megállni a tudomány
.
Aki tudja mi a gond kérem írjon választ.
Előre is köszönöm
-
funesz
újonc
Sziasztok! A mai nap folyamán nem tudom milyen okból de 1.000.000 zseton eltünt pedig nem is játszottam! Mi lehet a baj? Esetleg tudtok e mail címet vagy telefonszámot ahol lehet reklamálni! Köszönöm
-
Brigi93
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy, miért van az hogy Facebook fiókkal léptem be a játékba és sehol nem talalom az ismerőseimet a játékon belül és senkit nem is ad ki hogy ki akar játszani velem vagy ki küldött ajándékot. Folyamatosan azt írja ki hogy: loading failed. -
ngaben94
csendes tag
Valaki játszik még? 🙂
-
gaara01
tag
Hogyan lehet fejleszteni a dákót? Mit kell csinálni?

-
ben11
őstag
Sziasztok!

Gondoltam nyitok egy topikot az 8 Ball Pool játéknak. Ez egy 8-as biliárd játék, ami rendkívül addiktív, legalábbis én rövid időn belül függő lettem. Ahogy elnéztem magyarok is játszanak vele szép számmal.
A topikba jöhet bárki aki szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.