Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
Valamikor 2010-2012 körül a Sony-nak és a Tritton-Madcatz-nek volt pár modellje, anno nekem is volt ezekből 1-1 db, de nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, és nagyon drágák is voltak. Ma már szoftveresen jobb térhatást tudnak olcsóbban elérni mint régen a fizikai hangszórókkal. De izgalmas lenne, ha ma valaki ilyet fejlesztene...
Vezeték nélküli nyitott gamer fejest nem tudok mást, vezetékesből már nagyobb a kínálat; a "gamer márkák" közül az Eposnak van még a H6 Pro Open, illetve a Corsairnek a Virtouso Pro (bár ezek közül - saját tapasztalat alapján - mindkettő az Air mögött kullog hangminőségben). Mindemellett majdnen minden nagyobb márkának van vezetékes nyitott, kifejezetten gamer fejese.
Hozzád hasonlóan én is gondolkozom alternatíván, hogy még jobban beengedjem a külvilágot, erre most tesztelgetek egy-két fülhallgatót, de nagyon gondolkozom egy Sony Theatre U beszerzésén, bár vannak vegyes vélemények róla.
-
tomee007007
addikt
Elvileg jack-en és usb-n is kellene tudnia.
Valóban stereo az Air, de mint szinte az összes ilyen gamer headset szoftveresen hoz létre egy virtuális 5.1 illetve 7.1-es hangteret. Ezt tudja az Atlas Air is, akár bluetooth-on keresztül is. Valódi 5.1es fejhallgató tudtommal jelenleg nincs, utoljára kb 12 éve láttam ilyet.
Tehát ha hardveresen keresed az térhatást, az jelenleg nincs, kizárólag virtuálisan tudják. Ezt nyilván egyk fejes jobban, a másik rosszabbul, de az Atlas Air alapból virtuális térhatás létrehozásában és pozícionálásban szetintem a TOP10-ben benne van. -
tomee007007
addikt
Szia!
Az Atlas Air alapból tudja az 5.1/7.1-et, ráadásul igen jó pozícionálhatósággal. Nálad nem működik?
Amivel a legpontosabban tudod behatárolni hogy merről jönnek a hangok, az a Turtle Beach Stealth Pro. De ebben az Atlas Air is igen jó. Hogy van csatlakoztatva a Ps5-höz? -
4nick8
őstag
Ha FPS-hez keresed a legjobb fülest akkor az a AceZone A-Spire wireless.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest