Hirdetés
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarcZ
senior tag
válasz
freelanced #4452 üzenetére
Hát, most nem rég volt több is, de szerintem ha picit vársz, akkor lesz megint, de én Cybertrone-ét megvenném a helyedben.
-
KisTücsök
addikt
válasz
freelanced #4452 üzenetére
Utóbbi hetekben volt 3-4 jó 20 alatti hirdetés, azok már elkeltek. Van egy ilyen, mondjuk ez több lesz 20-nál, de még garis, szinte új. Viszont 20 alatt/körül vannak Kave-k is, állítólag az sem rossz. link.
Ezekhez nem kell headsetet venni. Alaplapi hangkártyád van amúgy?
Egyébként SteelSeries Siberia-ja van haveromnak, nem rossz, de nem ájultam el tőle. Szvsz inkább Roccat vagy G35.
Ezek jók játékra, főleg a G35, de csak használtan. Mint írtam ezek mind túl vannak árazva. A 15 alatti gamer cuccok szvsz alapból mind kuka, ami meg normális, és már jónak lehet mondani a maga kategóriájában, az meg túl van árazva (pl G35, újonnan 30, ennyiért már veszel egy aránylag tisztességes hifi fejest).
Én azért is vettem G35-öt, mert ehhez nem kell külön hangkártya. És ennyit bőven megért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Artisan - FX Zero - XSOFT - XL - Daidai Orange egérpad
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest