Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K G S
tag
válasz
hunluigi #571 üzenetére
Nekem pl nem kellett túlzásba vinni a beállítást, SB Live 5.1 mellett használom.
Akit zavar az a halk ''sz'' hang annak csak egy picit kell visszatekernie a potikat a füles közelében. A legjobban úgy lehet beállítani, hogy a black boxot fullosan odatekeri az ember és szépen visszaveszi a hangerőt a potikon, és lám jöhet az élvezet. (ezt a beállítást úgy tessék csinálni, hogy semmilyen hang nem jön a gépből: no zene, no semmi)
Annyit még megjegyeznék, hogy bátyónak is ilyen fülese van, csak Ő 1 Abit nf-7-es integrált hangkártyáját használja, de úgy vettem észre, hogy ott nem lehet olyan jól beállítani a subb meg ilyen dolgokat, ami viszont fontos.
Esmein abit nf-7S deszkáján egy párszor már ki akartam próbálni, csak mindig elmaradt, így ama deszka nforce-os hangjáról nemtok mit mondani.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest