Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
A hangminőség nem egyénfüggő, a hangok tisztaságát nem csak a vájt fülűek hallják meg. Itt konkrétan a "tisztaság" az, ami egyszerűen szembetűnő.
A Logi fejhallgatóitól valóban jobb az anyagminősége, de azok úgy ámblokk minden kategóriában szörnyűek. Előző munkahelyemen volt "szerencsém" tesztelni párat közülük. A G Próban látok némi fantáziát egyedül, aztán lehet élőben az is egy katasztrófa.
Ha ennyire durva a hangerőkülönbség, akkor ott a hangkártyád sincs a helyzet magaslatán. Külön erősítőt nehogy vegyél, kizárólag hangkártyát, mert különben az alaplapi zajkeltőt erősítenéd tovább, annak meg ugye nem sok értelme.
A hangkép alapján lehet érdemes lenne valóban beruháznod egy hangkártyára, mert én speciel elég érzékeny vagyok a karcos magasokra és a Cloudban ez egyáltalán nem jellemző az én rendszeremben. Persze csak akkor, ha nem vagy elégedett az Arctis hangjaival. Ha megfelel így, akkor kár erre is költeni.
Én őszintén örülök, ha megtaláltad számításaid az Arctisban, viszont nekem továbbra is az a véleményem, hogy nincsenek egy szinten, főleg ha valaki kedveli a teltebb basszusokat.
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest