Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gtamate2

    veterán

    válasz zodo #24928 üzenetére

    A hangminőség nem egyénfüggő, a hangok tisztaságát nem csak a vájt fülűek hallják meg. Itt konkrétan a "tisztaság" az, ami egyszerűen szembetűnő.

    A Logi fejhallgatóitól valóban jobb az anyagminősége, de azok úgy ámblokk minden kategóriában szörnyűek. Előző munkahelyemen volt "szerencsém" tesztelni párat közülük. A G Próban látok némi fantáziát egyedül, aztán lehet élőben az is egy katasztrófa.

    Ha ennyire durva a hangerőkülönbség, akkor ott a hangkártyád sincs a helyzet magaslatán. Külön erősítőt nehogy vegyél, kizárólag hangkártyát, mert különben az alaplapi zajkeltőt erősítenéd tovább, annak meg ugye nem sok értelme.

    A hangkép alapján lehet érdemes lenne valóban beruháznod egy hangkártyára, mert én speciel elég érzékeny vagyok a karcos magasokra és a Cloudban ez egyáltalán nem jellemző az én rendszeremben. Persze csak akkor, ha nem vagy elégedett az Arctis hangjaival. Ha megfelel így, akkor kár erre is költeni.

    Én őszintén örülök, ha megtaláltad számításaid az Arctisban, viszont nekem továbbra is az a véleményem, hogy nincsenek egy szinten, főleg ha valaki kedveli a teltebb basszusokat.

    *Sn0w

Új hozzászólás Aktív témák