-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg ezekkel a fülesekkel tapasztalata :
Trust Gxt 340
Sades A8SEzek mennyire 7.1-esek?Igazából PS4-hez kéne valami ami nem olyan drága de azért használható!Sony Gold a pánt törése miatt kizárva!
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
tag
Sziasztok!
Logitech G35 nagyon halk.. Valami ötlet? Mindenhol maxra fel van tekerve a hangerő, software is fent van ott is mindent néztem de nem lehet fentebb venni, iszonyatos halk..
Előre is köszi!
12 éves tagság, 1435 pozitív, 0 semleges, 0 negatív értékelés.
-
ooloo
őstag
válasz d1abLo #18748 üzenetére
Szia ,
Van értelme egy külső hangkártyának ? Akár egy ASUS Xonar U7 személyében .... (?)
Köszönöm az eddigi segítséget !
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
morfeus08
tag
Sziasztok!
Egy Skullcandy Grind wireless-el szemezek mostanában, de meglepően többe kerül a sima Grind-hez képest( bő 15 ezerrel). A kérdésem az lenne hogy jobb is e annyival vagy csak a bluetooth-t akarják eladni szép felárral? -
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Használ itt valaki ASUS Strix Wireless headsetet? Ezt néztem ki és érdekelnének vélemények róla.
Elsősorban a kapcsolat. Zavarja-e wifi vagy bármi más. Igen, mindenképp wireless kell. G930 is szóba jött még de arról elég vegyesek a vélemények. Ezekről az ASUSokról jókat írnak. Valakinek vélemény?"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
strynox
tag
válasz Dawide@axele #18756 üzenetére
Szerintem jobban jársz egy jó stereoval, a legtöbb fejhallgatónak gyenge a 7.1-e.
-
spanglee001
addikt
válasz horvathpeter #18758 üzenetére
a gyártók oldalát, vagy a fizetett hirdetéseket olvastad? hogy jókat olvastál? vagy esetleg átlagemberek tapasztalatát fórumokon, az a számottevőbb
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
strynox
tag
válasz Dawide@axele #18760 üzenetére
Nem próbáltam, de szerintem nem.
-
tomee007007
őstag
válasz Dawide@axele #18756 üzenetére
Van egy-két nagyon jó 7.1-es, ami konzolokhoz is kiváló.
Mennyit szánnál rá? -
d1abLo
senior tag
válasz strynox #18759 üzenetére
látom még mindig megy a kavarás...
A virtual 7.1 fejes az sztereó..
Minden fejesre ami virtual x.1 van ráirva az gyakorlatilag sztereó csak van hozzá 1 usb hangkártya ami megcsinálja a virtualizációt.
A normál hifi fejhallgató is lehet virtual x.1, ha a hangkártyád tudja, és a kb az összes esetben egy jó hangkártya legyen az usb(nem az amit alapból kapsz a fejeshez) vagy pcx-es fényévekkel jobb mint a fejhallgatókhoz adott usb hangkártya
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
ooloo
őstag
válasz d1abLo #18755 üzenetére
Szia ,
Igen , így van . Én siklottam el felette ....
De egy jóféle sztereó fejes ettől még nem ad "térhatású" hangot . Vagy igen ? Ha láma kérdés lenne , azt nézd el nekem ... abszolút amatőr vagyok .
Kellemes napot !
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz strynox #18767 üzenetére
Szia ,
Köszönöm a választ !
Még annyi , hogy van egy másik 7.1 külső Hangkártya ... ez mivel tud többet ? A terepszín szinte már giccses . Nem is csak majdnem , biztos ...
-
ooloo
őstag
válasz spanglee001 #18770 üzenetére
Köszönöm mindkettőtök válaszát !
Már rendelem is .... azt hiszem a terepszínű kerül a kosárba . Csak az az agyatlan terepszín . Feketében mennyire elegánsabb .
-
d1abLo
senior tag
Szerintem nem éri meg a felárat, az u5 hozza ugyanezt a szintet. Van fekete u7 is sokkal olcsóbban.
[u7]U7 hangminősége kicsit jobb, de azt már csak komoly fejhallgatóval lehet megérezni.
Ezzel nem lesz gond. A fentebb említett qpad fejes szintén jó ajánlottam is a xonar u5 + hyperx cloud / qpad qh90 kombót
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
ooloo
őstag
válasz d1abLo #18772 üzenetére
Szia ,
Már megrendeltem a terepszínű "ocsmányságot . Gaming Audio Series™ HS1A Gaming Headset . A "fantasztikus" radar egy cseppet sem érdekel , de a frissebb szoftvere miatt ( talán ) jobb választás .
Köszönöm a segítséget ...
Fejes is tervbe van , de addig elboldogulok a régi Gaming Audio Serie HS1A őskövülettel .
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok!
Keresek 20-30 ezer körül headset-et.
Ami fontos zárt kialakítású legyen, főként fps játékokra használnám.Mivel mostanában a logitech cuccai beváltak ezt a márkát szemeltem ki.
G430-at néztem pro/kontra esetleg más alternatíva ?
Mélyek legyenek jók, az a fontos. -
CsonkaImo
addikt
válasz ADAM1337 #18776 üzenetére
Pedig a Cloud sokkal masszívabb mint a G430, meg a basszus is erőteljesebb. Viszont kell hozzá egy belépő-szintű fejhallgató erősítős hangkártya. Amennyiben ilyet nem szeretnél, akkor valóban jobb választás lehet a g430. Alaplapi hangvezérlődet nem néztem meg, lehet azzal se lenne rossz.
-
gyuromoj
veterán
Hali!
PS4-hez szeretnék venni egy fülest hogy este/éjszaka is tudjak nyugodtan játszani és ne zavarjak senkit a házimozival.
Aprón nézelődöm leginkább és olyan 15k lenne a felső határ.
Most ezen az áron az alábbi két fejest találtam elsőre:
Sony vagy Roccat
Ezek közül esetleg valamelyik jó lehet vagy inkább mást kellene néznem?Üdv Gyuri
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz spanglee001 #18778 üzenetére
Nem figyelem a nyereményjátékokat.
Strix-et felejtem utána olvastam, meg a loginak is mivel mindenem logi ezért ez győzőtt.
Más: nem szemre veszem de masszív legyen, azért, jelenleg egy gamecom van 367 elég masszív de már előregedett a műanyag 8éves kb.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
-
spanglee001
addikt
válasz ADAM1337 #18785 üzenetére
nekem is a kényelem miatt cserélődött g633 ra a tiamat, ez nem horpassza be a fejemet kis kockákban, mert egybefüggő a fejpánt
csak gyártatnom/átalakíttatnom kellene valahol bőr fülpárnát rá, mert szerintem azzal kényelmesebb lenne.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
ADAM1337
nagyúr
válasz spanglee001 #18786 üzenetére
Igazából vez nélküli G-s kellene mert nem szeretem a kábeleket, de azok meg over priced....
Párnát lehet ebay-ről venni, anno koss fülesre vettem ebay-ről igazi bőr párnát és tökéletes azóta.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz spanglee001 #18788 üzenetére
Mérd le és univerzálisat rendelj.
-
Richard!
addikt
Üdv!
Az alábbi kritériumokkal, milyen fejhallgatót ajánlotok?(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék, zenehallgatás, film. Ebben a sorrendben.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
50€.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes.(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
Mindegy.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya.Ma kezdődik életed háralévő része
-
ADAM1337
nagyúr
Visszatérve előző kérdésemhez, 30-35 környékén találok vezeték nélküli fejhallgatót ?
Logik előnyben, akkor és az asus-t offolom, más gamer márkák roccat, corsair esetleg ?Amiket találtam elsőre:
corsair h2100
SOUND BLASTER TACTIC3D RAGE WIRELESS V2.0[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
film, játék, zene (ilyen sorrendben)
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
10-20k
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
leginkább vezetékes
(4) Circumaural vagy supraaural?
circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
lehetőleg mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
real 5.1 vagy real 7.1.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
mindegy
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
x-fi xtreme gamer, nem tudom a beépített hangkártyás fejhallgatók ehhez képest hogy állnak
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
mindegy, csak ne törjön el a fejpánt a csavaroknál, mint a mostani CM Strom Sirus[ Szerkesztve ]
-
wbali
csendes tag
Sziasztok!
A Razer Kraken 7.1-el szemezek és kíváncsi vagyok, hogy mennyire megérős ez a fejes? Otthon használnám főleg játékra meg zenére. Nem használtam és nem is próbáltam még 7.1-es fejhallgatót, kicsit szkeptikus is vagyok ezzel kapcsolatban. Kérdés, hogy megéri-e ez, vagy ilyen áron lehet jobb fejhallgatót is venni? (gondolom igen, és mit ajánlanátok?)
Köszönöm előre is! -
CsonkaImo
addikt
Szia!
Ez a fejhallgató nem valós 7.1-gyel operál, tehát fizikailag csak 2 hangkeltő van. Virtual térhangzást tud (surround sound), amit ebben az esetben 7.1-nek kereszteltek. HyperX Cloud I-et ajánlom, zenére és játékra is remek választás, csak kell hozzá egy fejhallgatő erősítős hangkártya. Ami szintén tud virtual térhangzást.
[ Szerkesztve ]
-
Lottheus
tag
Sziasztok,
Genius Cavimanus HS-G700V fülesemet kell lecserélnem sürgősen mert sajnos elkezdett rosszalkodni (akad a hang néha elis némul egy pillanatra)
Ahogy itt bújtam a fórumot a HyperX Cloud-ot szemeltem ki, viszont csak alaplapi hangcucc van Realtek ALC892 és nem nagyon terveztem hangkarit is venni ezért kérdem hogy a Cloud II a jobb választás akkor ugye?
A mostani G700v-vel amúgy megvoltam elégedve a virtuál 7.1 is tetszett és a vibrációs efekt pedig pláne, sajnos egy kis felhasználói hülyeség miatt ment tönkre (volt használva sokat full hangerőn csak úgy vállra téve) Lényeg hogy valami hasonló hangzást várnék a Cloud 2 beépített hangcuccától is és ha jól tudom akkor lehet jackel is használni ha netán később mégis rászánom magam egy Xonar DGX-re.A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.
-
-
Lottheus
tag
válasz d1abLo #18799 üzenetére
Köszi, végül én is inkább így döntöttem bár maradok a dgx-nél az a PCI-E -es az passzol az alaplapomba ott van hely és júzer videókban nézegettem, tényleg csak bepattintja a hangkártyát oszt cső még tápkábelt se pattint rá, az lehetséges? (vagy én néztem be valamit?)
A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- iOS alkalmazások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest