Új hozzászólás Aktív témák
-
realbass
csendes tag
Köszi minden választ. Tehát nyugodtan beruházhatok egy gef 6600-ra minden alaplapcsere és izgulás nélkül.
Köszi mindenkinek a hozzászólást. -
Dufresne
addikt
Menni fog az a 4x-es portban is
Énis azt olvastam, hogy nem számít szembetűnően az a 8x-os slot. Amúgy meg a rendszerkövetelmény csak az ajánlottat írja oda, a régi 2x-es AGP slotokba is mentek a 4xes kártyák, de persze csak 2x-es sebességgel -
realbass
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI KT3 Ultra 2 alaplapom, ami sajnos csak max 4x-es AGP tud. Úgy döntöttem, lecserélem a jó öreg tnt2-met, és veszek egy gef 6600-at. A meglepetés akkor ért, amikor a gyártó honlapján azt találtam, hogy a rendszerkövetelmény minimum egy AGP 3.0 port(AGP 8x). Sebaj gondoltam én, veszek helyette egy 9600-as radeont. Itt is hasonló meglepetés ért. A kérdésem viszont az lenne, hogy cseréljem le az alaplapom, vagy hajlandó lesz elindulni a kártya 4x-es módban, csak a kártya gyártója nem tüntette fel ezt az ''apróságot''???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest