- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Video digitalizálás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
realbass
csendes tag
Köszi minden választ. Tehát nyugodtan beruházhatok egy gef 6600-ra minden alaplapcsere és izgulás nélkül.
Köszi mindenkinek a hozzászólást.
-
Dufresne
addikt
Menni fog az a 4x-es portban is

Énis azt olvastam, hogy nem számít szembetűnően az a 8x-os slot. Amúgy meg a rendszerkövetelmény csak az ajánlottat írja oda, a régi 2x-es AGP slotokba is mentek a 4xes kártyák, de persze csak 2x-es sebességgel
-
realbass
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI KT3 Ultra 2 alaplapom, ami sajnos csak max 4x-es AGP tud. Úgy döntöttem, lecserélem a jó öreg tnt2-met, és veszek egy gef 6600-at. A meglepetés akkor ért, amikor a gyártó honlapján azt találtam, hogy a rendszerkövetelmény minimum egy AGP 3.0 port(AGP 8x). Sebaj gondoltam én, veszek helyette egy 9600-as radeont. Itt is hasonló meglepetés ért. A kérdésem viszont az lenne, hogy cseréljem le az alaplapom, vagy hajlandó lesz elindulni a kártya 4x-es módban, csak a kártya gyártója nem tüntette fel ezt az ''apróságot''???
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Steam Deck
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

konfigváltás elött megbetegedett az autóm ,és a váltás elmaradt ,csak kártya lett belöle (egyenlöre )