Hirdetés
Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
És a SMART?
-
mr_ricsi
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Akkor másold tele valamivel, és mehet rá a scandisk, felületellenörzéssel. (Újabb 8 óra...)
És valami SMART kiolvasó progival nézd meg, hogyan áll az ''Unrecoverable sector count''.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
:))
-
g@bo
nagyúr
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
miért vettél épp vinyót a mustárban?? a zűrösgaris cuccokat bárhol inkább drágábban mint ott.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
''nyomjak neki low level formatot powermaxban? az segithet?''
A badszektorod lehet logikai is, amikor nem a felület hibás, hanem a géped többi része szerencsétlenkedett.
A mélyformatot feltétlenül próbáld ki, lehet, hogy végleg eltűnnek a badszektoraid.
Mélyformat (fdisk és formázás) után másold tele valamivel a vinyót, és küldj rá egy scandisket felületellenőrzéssel.
''a bad sector osztodassal szaporodik''
Ez nem minden badszektornál van így. -
Peat;)
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Köszi, megvan nyúztam is vele a vinyót.
-
Gregorius
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Én egy Seagate-et cseréltettem a Mistralban annó (Barracuda IV, 60G). Négy hónap után kummant meg az elektronika, ráadásul gyakori de nem reprodukálható hibákkal. Levittem garba (a pincében van a szervíz ugye), a fickó ott helyben összedugta, futtatott egy quick tesztet (seatools), látta, hogy hiba van, tíz perc múlva mentem föl a papírokkal és ott helyben adtak a pultból egy újat minden további akadékoskodás nélkül. Szóval azért előfordul, ha nem is gyakran...
-
westlake
félisten
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
nagy makod lenne, ha egybol adnanak egy uj vinyot...
-
mr_ricsi
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Nem vagyok ellendrukker, de én sem hiszek benne, hogy kicserélik.
Szvsz lefuttatnak rajta egy mélyformázó progit, aztán visszaadják.
(Egyébként amikor egy ismerősömnek egy teljesen más boltban megérdeklődtem a badszektor-garit, ott valami ezrelékeket mondtak, ami alapján a 300kB badszektorral nem volt a vinyója cserejogosult.) -
shtml
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Nekem nem hitted el??? :F
-
westlake
félisten
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
jah..
-
westlake
félisten
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
mondom megoldom...
nincs problema...
viszont azt nem tudom, hogy hogy viszonyulnak a 15 naphoz:)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
milyen makod van...:)
-
viharhozo
addikt
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Varj egy hetet. Minden szervizesnek van egy kerete, h milyen ertekben cserelhet be cuccot garisan. Nyilvan ho elejen erdemesebb probalkozni.
-
shtml
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
A mistralos matrica elegendő a garancia intézéséhez, mert a rajta lévő kód alapján azonosítják az árut, beleértve a számlaadatokat is. Ez olvasható is a Mistral tájékoztató füzetében.
-
westlake
félisten
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
nincsmit:)
-
westlake
félisten
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
megoldom a hogy ne problemazzanak.....
-
Biaggio
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Van kint minden Mistralban egy füzetecske, garanciális feltételek és jótanácsok címmel.
Az anyag nem rossz, abban biztosan le van írva, csak én most hiába keresem az enyémet:) -
karib
addikt
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
A Maxtor diagnosztikai programja nem dob valami habaüzenetet? Azzal felvértezve 100%, hogy cserélniük kell. Elsőként ők is azt fogják lefuttatni rajta, csak közben ülnek rajta két hetet. Ha hibakóddal mész oda, akkor valszeg nem fognak kötekedni, mert látható, hogy némileg értesz a témához. De amúgy simán a bad sector is alap a cserére.
Aktív témák
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest