- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
őstag
Üdv néktek!
Én is megfuttattam FireStrike.-t ha lehet kérem a listára én is!
CPU: I7 10700K @ 5,2 Ghz AC, 4,6 Ghz Uncore - BeQuiet PureLoop 280
VGA: MSI GamingX 1080 Ti @ 2050mhz gpu / 1432mhz mem - Gyári levegő
RAM: DDR4 4000 CL19 @ 4200 CL17 - Gyári passzívValamint itt egy másik valid link, mert volt egy pár ponttal szebb tesztem... De annak a képkészítéséről lemaradtam...
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
válasz zebra_hun #4050 üzenetére
Memory Clock +325mhz en ketyeg, valahol 5835 ha jól emlékszem/számolok... a GPU pedig 2063mhz egész addig, míg 43 fokot el nem éri, onnantól csak 2050mhz en megy.
Semmi bűvösség nincs benne, bírna még szerintem a memória egy keveset, nekem az volt a tapasztalatom vele. Hogy annyira nem ad, inkább csak a physicsnél. De azzal megvoltam elégedve, ezért nem tekertem feljebb, lehet hogy még hozna a konyhára, ha menne felfelé.
De komolyan mondom, hogy hasraütés szerűen húztam... Régen a 1070 esemen +450 et tekertem egy ilyen benchmarknál.... Igaz ott a GPU is 2180mhz en ment... Az jobban bírta
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
Szeretnék, egy új 3D - Mark FireStrike eredményt felvinni!
1080ti rekordomat megdöntöttem, az előző 10700k alatt készült, ez már 12600k val
Ez egy FHD + 4K monitor egymás mellett, így egyetlen printscreennel sikerült mindent lekapni remélem jó lesz így is
Validation Link -
Baryka007
őstag
válasz kicsipapucs #4117 üzenetére
Rendben, újracsinálom... Megpróbálok több pontot is kinyerni a rendszerből
-
Baryka007
őstag
válasz Baryka007 #4118 üzenetére
Az új eredmények és a kötelező dolgok, amiknek látszódnia kell
Validation Link
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
válasz Baryka007 #4119 üzenetére
Persze lemaradt, hogy
12600K -n egy BQ Pure Loop 280mm víz volt
A VGA- pedig egy gyári léghűtéses MSI GamingX 1080 Ti
És ezzel a Világon a #2 legmagasabb 12600K @ 1080 Ti kombó pontszámát hoztam ide[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
Üdv!
12600K / RTX 3070 kombó kategória #1
A gép specifikációi:
12600K @ 5,3P / 4,3E / 4,5 Ring
RTX 3070 @ 2115mhz - 1,012v | 7500mhz Memory Clock
2x16GB 4133mhz CL17-17-17[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
válasz Cseneles #4152 üzenetére
Szép
Azt a B-DIE memóriát van még hova feszíteni, nem gondoltál még arra hogy ráfeszítsz? Szerintem menne az 14-14-14-28 ban is, többi időt nem látom. De az tuti dobna még a Combined scoreon, meg a Physicsen talán egy keveset
Érdekes, hogy neked is 3070 ed van, de mennyivel több pontot hoz 16/32 ben... Az enyém csak 10/16... De nem a physics pontokkal húztál csak el, hanem a Combineddel is, nem is keveset... Ez eléggé szemet szúr nálam, de persze jó értelemben!
Gratulálok hozzá!
Ez a kategóriádban hol helyezkedik el ? -
Baryka007
őstag
válasz Cseneles #4156 üzenetére
Nekem Founders Edition 3070 van... 1db 12vhpwr --> 8pin atx csatival... Igazából 240w fogyasztásnál akármit állítok visszavesz a GPU órajelből az MSI Afterburner, elképzelésem nincs hogyan tudnám beállítani hogy tartson meg egy órajelet, meg hogy tudjon kajálni többet...
1.006v on járattam 2085-2100mhz en... Tehát a GPU az egyértelműen "jobb" fajta... De nem tudok magasabb feszültséget adni neki, mert eléri a 240w tdp-t és megy vissza 0.968v ig is akár...
Már avval játszottam, hogy a FAN settingsbe a ventiket 50% ra állítottam csak, mert sok áramot zabáltak azok is... akkor 0.993v ig fogta csak vissza a GPU-t...
Szóval majd ezt az egészet pár hét múlva újra játszom, amikor rajt lesz már a vizes blokk...
BIOS-t meg nem szeretnék flashelni, 1 benchmark miatt De ha van másik megoldás erre, akkor azt szívesen veszem[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
válasz Cseneles #4159 üzenetére
Nálam is javult kicsit a helyzet, beadtam a +800mhz memóriát a 3070 nek én is +300 pont jött ki belőle
Validation
-
Baryka007
őstag
válasz joshua7 #4179 üzenetére
Gondolom neked nem ""12VHPWR"" ----> 6VHPWR kábeled van....
Én azt vettem észre a gyári kábelen, hogy x@rMutatom képeken...
A kábel fele kamu !
Ezért aliexpressen rendeltem egy másikat, ami 2x6 pinben csatlakozik, és a végén mindenhol van benne pin, tehát mindenhol is fog menni az áram...Nem tudom, hogy a kártyán hogy van bekötve a csatlakozó tüskéi, de ha úgy ahogy gondolom akkor a VRM fele nem is működött eddig, a kábel miatt
Rossz hír, hogy miután lecseréltem, azután sem változott semmi a TDP limitet illetően...
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
válasz joshua7 #4181 üzenetére
Há' nVidija
Most mit mondjak, ha tényleg csak a VRM fele ment e-miatt eddig. Akkor mondhatnám szándékos elévülésnek is? Mert a szerencsétlen VRM nek a fele 120% on megy, a másik fele meg semmiMeg az is furcsa, hogy 1x8 pines 12VHPWR kábelt kaptam a kártyához nVidiától... 220w a gyári TDP (ha jól emlékszem) eddig úgy tudtam hogy a PCI-e csatin max 75w ot vesz fel a kártya, maradék PCI Connectoron keresztül a tápból
És ha a 8 pin PCI csati csak 150w ot képes szívni, akkor 225w a max amit a kártya ehet!
Noh, a probléma ezzel csak annyi, hogy a 12VHPWR kábelből akárhogyan számolom (a 8 pines pci részből) csak 6db tyúkbél távozik... Szóval nem 8 pinen jön a kraft, hanem 6 pinen, és a 12vhpwr nek is csak a felébe megy valami...Miközben a VGA nyákján mind a 12 tüsi megy valamerre a VRM be... Most is az aliexpresses (mind a 12 tüskében áram van kábellel) megy a gép, ezzel nyektettem meg 2175mhz re is...
Amit eddig észrevettem, az az hogy a vga hátlapja nem olyan forró, mint szokott lenni Innentől nem folytatnám a gondolatmenetet a szándékos elévülésről... Még le konteóznak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest