- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- QMK/VIA-as, vezeték nélküli Epomaker klaviatúra jött fémházzal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
őstag
válasz Cseneles #4156 üzenetére
Nekem Founders Edition 3070 van... 1db 12vhpwr --> 8pin atx csatival... Igazából 240w fogyasztásnál akármit állítok visszavesz a GPU órajelből az MSI Afterburner, elképzelésem nincs hogyan tudnám beállítani hogy tartson meg egy órajelet, meg hogy tudjon kajálni többet...
1.006v on járattam 2085-2100mhz en... Tehát a GPU az egyértelműen "jobb" fajta... De nem tudok magasabb feszültséget adni neki, mert eléri a 240w tdp-t és megy vissza 0.968v ig is akár...
Már avval játszottam, hogy a FAN settingsbe a ventiket 50% ra állítottam csak, mert sok áramot zabáltak azok is... akkor 0.993v ig fogta csak vissza a GPU-t...
Szóval majd ezt az egészet pár hét múlva újra játszom, amikor rajt lesz már a vizes blokk...
BIOS-t meg nem szeretnék flashelni, 1 benchmark miatt De ha van másik megoldás erre, akkor azt szívesen veszem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest