- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
ricsi8800gt #3097 üzenetére
Köszi!
1556 a vége, 1560-on már bazi nagy színes vibrálások vannak
Ram az 2008mhz, annak is kb annyi a vége.
De természetesen csak teszt üzem miatt néztem meg a végét, egyébként 1500-on teker a gpu és bőven elég.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
SoulReaver #3096 üzenetére
Grat,Elég jot ment a 970-esed Boostolva,Nekem 1430 le hal sajna,igaz az giga.
-
arnoldito
senior tag
És egy Time Spy is...
-
arnoldito
senior tag
Egy alap teszt két Fury-val.
-
subaruwrc
félisten
5960x #2 @4.4
Asrock X99 OCFEVGA GTX 1080 FE 2100/1383
8216 time spy
ez még lemaradt a múltkori adagból.
Teszteltem ma egy 1080 strix-et is,de mhz-re ugyanezt tudja,és az asus oc programjával sem lehet neki több feszt adni úgyhogy a csiricsáré hűtés meg az egyéb hangzatos fikcsőrök mind-mind uselessek. Nem lehet többet kicsavarni a gpuból csak ha több feszt lehetne neki adni..
-
Sanyi19
őstag
válasz
kicsipapucs #3081 üzenetére
Nagyon jó! Háháháh
tibaimp: Szerintem futtasd le mégegyszer.
-
törölt tag
válasz
kicsipapucs #3081 üzenetére
-
-
tibaimp
nagyúr
Ha esetleg lehetne listára tenni:
CPU: 3960X mind a 6 magra kiterjesztett turbó van 4GHz-re állítva, ennyi a tuning csak
VGA: R9 290X alapköszi, előre is
-
Sanyi19
őstag
-
R3laX
addikt
Megoldottam a beleintegrált frissítéssel együtt, így nem a programból updateltem. Innen szedtem le :>>>3DMark 2.1.2973<<<
-
R3laX
addikt
Heló, mióta frissített a 3DMark 2.1.2969-re, azóta a teszteknél folyamatosan inicializál. Mivel NC változat
volt fent, sztem a reg miatt ütközhet. Hogy tudom teljes egészében kiirtani a regisztriből? Esetleg tényleg ennyi ideig inicializál, mert otthagytam 10 percre, de még mindig csinálta?
-
kistocso
tag
valid no tuning
-
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #3051 üzenetére
Ez való igaz, bár már elég rég teszteltem FS-t, nem ismerem annyira az új verziókat. Az biztos, hogy nem egy-két tesztet kell futtatni, hogy az ember megtalálja a legoptimálisabb beállításokat és verziókat, de ezt jól tudod.
Nekem nem igazán van most lehetőségem ilyen kártyákhoz hozzájutni, így nincs pontos összehasonlítási alapom.
-
daveoff
veterán
tess off elvileg nem kerülhet listára, én is így tudom
-
Habugi
addikt
válasz
subaruwrc #3037 üzenetére
A CPU-val ellentétben, ami úgy áll meg 4.7-en mint a cövek..
A 7.3-ra egyébként kizárólag miattatok néztem rá, nagyon látványos GS-eket ígért és be is tartotta végül, Tessel ezt dobta:
Eredetileg ezt kértem volna listára de ha jó az OFF-os is akkor nyilvánvalóan azt kérném!
Ugyan az utolsó eredményem a listán még Win7-el készült tavaly, a Win10 szépet dobott rajta eddig is, főleg a Combineden valamiért, viszont ritkán kínzom meg a kártyát 100mV-nál többel.Az új bétát még nem néztem mert valahogy mindig úgy jön ki a lépés, hogy amint drivert cserélek 24órán belül kint a következő.., bár az elmondásod alapján úgy veszem ki nem vesztettem semmit.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
subaruwrc #3030 üzenetére
Mert az onnantól nem hivatalos eredménynek minősül. Én ezért nem is erőltettem azt, hogy így mérjek.. Mert nem összehasonlítható a többi eredménnyel.
Főként azok után, hogy a kollégának szóvá is tették 2011 topic-ban, hogy biztosan tess ON-nal mért-e vagy sem.
De seráfütty, majd valamikor ráveszem magam, és akkor csinálok Én is így.
Amúgy, a kombináltad még mindig elég karcsú..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
subaruwrc #3011 üzenetére
Felmerült bennem egy kérdés. Tegnap este nézegettem az eredményt, és elgondolkoztam, mégpedig..
Egészen pontosan az, hogy Haswell-E-vel, hogy lett több mint 500 ponttal magasabb a graph score-od az Én eredményemhez képest, ahol az alábbi órajelekkel ment a vga:
Esetlegesen megnéznéd az eredményt Tess. OFF-al is?
Köszi!
-
R9DEON
senior tag
Sziasztok!
Nem ide tartozik de valaki meg tudná mondani ez milyen szoftver?
Új hozzászólás Aktív témák
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest